Στην Πάτμο το 6ο Περιφερειακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Νοτίου Αιγαίου.Συμμετέχει και η ομάδα της Καλύμνου.

659

Πατήστε πάνω στην εικόνα

Το νησί της Πάτμου επέλεξε φέτος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να διοργανώσει το 6ο Περιφερειακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Νοτίου Αιγαίου , το οποίο θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, στο Δημοτικό Γήπεδο “Εμμ. Στράτας”, και ώρα  16.00,  με τη συμμετοχή των ομάδων Ρόδου, Λέρου, Καλύμνου, Καρπάθου, Πάτμου, Σύρου, Νάξου και Τήνου,

Ο Περιφερειακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων, διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κάθε χρόνο σε διαφορετικό νησί και σε μήνες εκτός σεζόν, με στόχο την τόνωση της κίνησης στα νησιά και πέραν της τουριστικής περιόδου.

Για την φετινή διοργάνωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαργαρίτης δήλωσε:

«Ο αθλητισμός θα ενώσει για μια ακόμη φορά παλαιμάχους οκτώ ομάδων από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, οι οποίοι επιθυμούν να μας αποδείξουν ότι η διάθεση για άθληση δε σχετίζεται με την ηλικία. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο αθλητισμός αφορά κάθε ηλικία, αλλά και πως η διοργάνωση αθλητικών δράσεων πρέπει να γίνεται εκτός τουριστικών περιόδων, για την αναζωογόνηση των νησιών μας και πέρα από τους μήνες αιχμής, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επέλεξε την πανέμορφη φθινοπωρινή Πάτμο, για την φετινή διοργάνωση του 6ου Περιφερειακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Νοτίου Αιγαίου»