Συνελήφθησαν στην Κω ένας 25χρονος και ο 50χρονος πατριός του, με 5 κιλά χασίς

2821

Περισσότερα από 5 κιλά χασίς και ένα δενδρύλλιο κάνναβης βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους ένας 25χρονος και ο 50χρονος πατριός του, και μάλιστα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω και τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, οι οποίοι σήμερα το πρωί έκαναν «έφοδο» στο σπίτι των δύο ανδρών στην πόλη της Κω όπου και εντόπισαν μέσα στην αποθήκη 8 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 5,158 ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης οι αστυνομικοί εντόπισαν και σε χωράφι που ανήκει στην οικογένεια ένα ακόμη δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε μαζί με τις λοιπές ουσίες των ναρκωτικών.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

 

 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

Συνελήφθησαν σήμερα (13.10.2016) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δυο ημεδαποί ηλικίας 25 και 50 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη
διακίνηση.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία των κατηγορούμενων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε οκτώ πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -5- κιλών και -158- γραμμαρίων.

Επίσης, κατά την εξέλιξη της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν σε αγρόκτημα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -95- εκατοστών, το οποίο εκριζώθηκε.

Οι ναρκωτικές ουσίες και το δενδρύλλιο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός