Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης από το Ciao Café έως Ξενοδοχείο OΛΥΜΠΙΚ στην παραλιακή.

2749

Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου δημοσιοποιήθηκε  απόφαση του Λιμενάρχη  για λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Καλύμνου που θα ισχύουν έως 30/11/2016 και μέχρι την έγκριση σχετικής κυκλοφοριακής μελέτης.

Η βασική ρύθμιση αφορά στην απελευθέρωση του τμήματος της παραλιακής από το Ciao Café έως και το ψητοπωλείο «Ο Πασχάλης» δίπλα στο Ξενοδοχείο OΛΥΜΠΙΚ, στην παραλιακή με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης για αυτοκίνητα και για μοτοποδήλατα και στις δύο πλευρές  του δρόμου.

Μία νέα ρύθμιση αφορά τον ορισμό νέας αφετηρίας στο τουριστικό τρενάκι στο χώρο έμπροσθεν του κτρίου του πρωην Δημοτικού φόρου στον Κεντρικό Λιμένα Καλύμνου.

Παραθέτουμε παρακάτω αυτούσια τη σχετική απόφαση

%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%85

%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%b4%cf%85%ce%bf