Τηλεφωνική παρέμβαση του τ. Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη στην εκπομπή «Εν Καλύμνω» για το θέμα των στεγάστρων της παραλιακής (video).

1133

Μετά από 35 ημέρες απουσίας από τα κοινά και το  δημόσιο διάλογο, λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, ο τέως Δήμαρχος Δημήτριος Διακομιχάλης , πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, την επανεμφάνιση του, με τηλεφωνική παρέμβαση από Αθήνα όπου βρίσκεται, στο ΑΙΓΑΙΟ TV και στην εκπομπή «Εν Καλύμνω» των δημοσιογράφων Μάμα Χαραμαντά και Μπέτυς Μαίλλη.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης ακμαιότατος και ανανεωμένος, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, αφού ευχαρίστησε όλους που του συμπαραστάθηκαν και του έστειλαν με κάθε τρόπο τις ευχές του, αναφέρθηκε στο κυρίαρχο θέμα της τοπικής επικαιρότητας ,που απασχολεί μία σημαντική μερίδα συμπολιτών μας ,τους καταστηματάρχες της παραλιακής και έχει να κάνει με τα στέγαστρα έμπροσθεν των καταστημάτων ,τα πρόστιμα και τα τραπεζοκαθίσματα.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης έδειξε, ότι όχι μόνο κατέχει άριστα το θέμα, αλλά γνωρίζει και τους έξυπνους τρόπους και τις απαραίτητες κινήσεις, που πρέπει να γίνουν άμεσα και μεθοδικά για να επιλυθεί το πρόβλημα.

Ο τέως Δήμαρχος μέσα στον ελάχιστο χρόνο που είχε στη διάθεση του ,ουσιαστικά παρουσίασε τον οδικό χάρτη που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε, αφενός σε πρώτο χρόνο να διασφαλιστεί ότι θα ακυρωθούν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί και αφετέρου να επανέλθει με την επαναχάραξη του αιγιαλού  και της παραλίας, ο χώρος στην κυριότητα του Δήμου Καλυμνίων ,ο οποίος θα μπορέσει να διαχειριστεί στη συνέχεια το θέμα των στεγάστρων

Δείτε σε video όλη την τηλεφωνική  παρέμβαση του Δημήτρη Διακομιχάλη στο ΑΙΓΑΙΟ TV

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός