Η ΑΝΕ Καλύμνου τίμησε τον ιδρυτή της εταιρείας Μιχαήλ Ζαίρη( video).

1740

Το ΔΣ της ΑΝΕ Καλύμνου στα πλαίσια συμπλήρωσης 30 χρόνων από το ξεκίνημα της, με απόφαση του τίμησε τον ιδρυτής της  Εταιρείας πρώην Δήμαρχο και πρώτο Πρόεδρο της Εταιρείας Μιχαήλ Ζαίρη.

Σε μία σεμνή τελετή στα πλαίσια της έκτακτης Γενικής Συνέλευση των μετόχων της ΑΝΕΚ, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ στο Αναγνωστήριο, ο Δήμαρχος  Καλυμνίων Ι.Γαλουζής εκ μέρους  της Εταιρείας τίμησε και βράβευσε τον εμπνευστή και ιδρυτή της Μιχαήλ Ζαίρη .

Τη σύντομη του αναφορά, ο Δήμαρχος  Ι.Γαλουζής ξεκίνησε λέγοντας ότι είναι τιμή γι’ αυτόν, που τα 30 χρόνια από την ίδρυση της Εταιρείας, τον βρίσκουν ως Δήμαρχο ,ένα γιατρό, όπως και ένας γιατρός ήταν αυτός που ίδρυσε την Εταιρεία.

Στη συνέχεια μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

Ο κ. Μιχαήλ Ζαϊρης ήταν ο πρωτεργάτης, ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε που είχε το όραμα το οποίο και υλοποίησε, ιδρύοντας την Εταιρεία .

Είχε μαζί του όλους του Καλύμνιους, αλλά και άλλους συμπαραστάτες και κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και η εταιρεία αυτή, μετά από 30 χρόνια κοινωνικής προσφοράς, μια εταιρεία που εκτελεί κοινωνικό έργο πάνω απ’ όλα ,έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει λύση στο ακτοπλοϊκό πρόβλημα των άλλων νησιών.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής  επέδωσε τιμητική πλακέτα στο Μιχάλη Ζαίρη, μαζί για τις ευχαριστίες του για την προσφορά του, και τις ευχές να  είναι χιλιόχρονος για να βλέπει την Εταιρεία που ίδρυσε ο ίδιος να μεγαλουργεί.

Ο Μιχαήλ Ζαίρης στη σύντομη τοποθέτηση του, ευχαρίστησε το Δήμαρχο και το ΔΣ της Εταιρείας  γι΄ αυτή την τιμή που του έγινε και απευθυνόμενος στο Δήμαρχο του είπε : Θα μου επιτρέψεις να κρατήσω τη σύμπτωση ότι είμεθα και οι δύο γιατροί. Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση ότι έκανα το καθήκον μου και ήμουν τυχερός που την εποχή εκείνη  υπήρχε ο αναπτυξιακός νόμος και μου έδωσε την ευκαιρία να ιδρύσω την Εταιρεία αυτή. Σας ευχαριστώ.

Δείτε το σχετικό video: