350 γαλοπούλες και 193 δωροεπιταγές με πολλές Χριστουγεννιάτικες ευχές στους συμπατριώτες του στην Κάλυμνο από το Γιάννη Χαλίκο.

17180

Μαζί με πολλές ευχές από το μακρινό Ντάργουιν, ενόψει των Χριστουγέννων και της νέας Χρονιάς , ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας  Γιάννης Χαλίκος, θα διαθέσει 350 γαλοπούλες σε άπορες οικογένειες καθώς και 193 δωροεπιταγές σε παιδιά Δημοτικών Σχολείων και νηπιαγωγείων στην Κάλυμνο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ο Γιάννης Χαλίκος έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του στην Κάλυμνο ,να προμηθευτούν και να διαθέσουν 350 γαλοπούλες σε άπορες οικογένειες. Mαζί με τις γαλοπούλες θα δοθούν τσουρέκια ,κουραμπιέδες αλλά και ρύζι για την γέμιση.

Επίσης θα δοθούν 193 δωροεπιταγές σε αντίστοιχα παιδιά Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του νησιού. Με τις δωροεπιταγές αυτές, τα παιδιά  μπορούν να τις εξαργυρώσουν ,σε συγκεκριμένο κατάστημα της Καλύμνου και να προμηθευτούν παιδικό ρουχισμό  ή αθλητικά  είδη.

Η διάθεση όλων των παραπάνω θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα

Κλείνοντας να επισημάνουμε ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Χαλίκος προβαίνει σε παρόμοιες δωρεές και ενέργειες ,είναι κάτι που κάνει εδώ και αρκετά χρόνια ποικιλοτρόπως  και σίγουρα για την Κάλυμνο, στις εορταστικές ημέρες που έρχονται αποτελεί το σύγχρονο Αϊ Βασίλη της.

 

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός