Αύριο Τετάρτη το καλωσόρισμα στο Τάρπον Σπρινγκς της αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής Καλύμνου.(video)

1245

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στο Γραφείο του συμπατριώτη μας  Δημάρχου του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη απόγευμα 4 Ιανουαρίου 2017 η πρώτη επίσημη συνάντηση με το Δήμαρχο Ι.Γαλουζή και την αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Καλύμνου,καθώς και με το Δήμαρχο  Χάλκης Μιχάλη Πατρό του άλλου αδελφοποιημένου Δήμου με το Τάρπον Σπρίνγκς.

Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση θα δοθεί μικρή δεξίωση(καφές –γλυκό ) για το καλωσόρισμα του Δημάρχου Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζή,του Προέδρου του ΔΣ Γιώργου Ψαρά του Αντιδημάρχου  Κώστα Ζαίρη και του Προέδρου της ΑΝΕΚ Γιάννη Διαμαντή ,καθώς  και του Δημάρχου Χάλκης Μιχαήλ Πατρού.

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%bf%ce%bd

(Σ.Σ Να σημειώσουμε ότι ο Δημοτικός σύμβουλος Νέστορας Φραζής που αναφέρεται στην  πρόσκληση δεν συμμετέχει τελικά της αποστολής. )

Η αποστολή της Δημοτικής Αρχής Καλύμνου αναχώρησε για την Αμερική σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 αεροπορικώς (Κάλυμνος– Αθήνα Ζυρίχη –Τάμπα). Από τη Αμερική η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιανουαρίου 2017  αεροπορικώς (Τάμπα– Ζυρίχη– Αθήνα –Κάλυμνος)

Να σημειώσουμε ότι το ταξίδι αυτό πραγματοποιείται στα πλαίσια πρόσκλησης του συμπατριώτη μας Δημάρχου του Τάρπον Σπρινγκς Χρυσόστομου Αλαχούζου προς το Δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή, προκειμένου να συμμετέχει στις εκδηλώσεις εορτασμού των  Θεοφανείων.

Ως γνωστό τα Θεοφάνεια εορτάζονται με ιδιαίτερη λαμπρότητα στο Τάρπον Σπρινγκς και αποτελούν κάθε χρόνο πόλο έλξης χιλιάδων επσικεπτών απο διάφορα σημεία της  Αμερικής

Από τον Ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου δόθηκε στη δημοσιότητα και σχετικό τρέιλερ για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Τάρπον Σπρινγκς.