Η άφιξη της αποστολής του Δήμου Καλυμνίων στο Τάρπον Σπρίνγκς.

2739

Ο συμπατριώτης μας Δήμαρχος του Τάρπον Σρπινγκς Χρυσόστομος Αλαχούζος, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της Τάμπα, την αποστολή του Δήμου Καλυμνίων και Δήμαρχο Χάλκης Μιχάλη Πατρό.

Στην πάνω φωτογραφία διακρίνονται ο Κρις Αλαχούζος ανάμεσα  στο Δήμαρχο Καλυμνίων Γιάννη Γαλουζή και στο Δήμαρχο Χάλκης Μιχάλη Πατρό ,οι σύζυγοι τους και τα 3 μέλη της Καλύμνικης αποστολής, ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Ψαράς ,ο αντιδήμαρχος Κώστας Ζαίρης και ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γιάννης Διαμαντής.

Στην κάτω φωτογραφία, διακρίνονται οι δύο Δήμαρχοι Τάρπον Σπρινγκς και Καλύμνου και παιδιά ντυμένα με παραδοσιακές στολές της Καλύμνου που υποδέχθηκαν την αποστολή .

Το επίσημο καλωσόρισμα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 3:00 το απόγευμα τοπική ώρα,  στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στο Γραφείο του Δημάρχου του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζου

Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση θα δοθεί μικρή δεξίωση(καφές –γλυκό ) για το καλωσόρισμα του Δημάρχου Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή,του Προέδρου του ΔΣ Γιώργου Ψαρά του Αντιδημάρχου  Κώστα Ζαίρη και του Προέδρου της ΑΝΕΚ Γιάννη Διαμαντή ,καθώς  και του Δημάρχου Χάλκης Μιχαήλ Πατρού.

%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%80%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%bd%ce%b1

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός