Η Ελένη Μαγκούλια 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο.

2756
Ο ΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ συμμετείχε με 5 αθλητές και αθλήτριες στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο που πραγματοποιήθηκε 3 και 4 Μαρτίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα άνω Λιόσια
Μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου  με την αθλήτρια της Ελένη Μαγκούλια να ανεβαίνει στο πιό ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου αλλά και τους άλλους αθλητές να κάνουν πολύ καλές εμφανίσεις 
Συγκεκριμένα συνέχεια στις επιτυχίες για την Ελένη Μαγκουλια αφού μετά τις διακρίσεις της σε διοργανώσεις στην Ευρώπη ( Βουλγαρία 1η / Ρουμανία 3η / Πολωνία 2η ) ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου ήταν και ο βασικός της στόχος. 4 νίκες ο απολογισμός της και με χαρακτηριστική ευκολία αφού οι αγώνες της δεν είχαν διάρκεια πάνω από 1 λεπτό. Πέρυσι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην πρώτη της συμμετοχή είχε καταλάβει τη 2η θέση της κατηγορίας .
Επιτυχία και για την Χανιωτάκη Ειρήνη όπου στη κατηγορία των -48 κιλών κατέλαβε τη τρίτη θέση. Αντικειμενικά η Ειρήνη ήταν η καλύτερη αθλήτρια της κατηγορίας αλλά το άγχος της στέρησε το χρυσό μετάλλιο. 3 νίκες και 1 ήτα ο απολογισμός των αγώνων της. Το μέλλον της Ειρήνης είναι λαμπρό και σίγουρα θα δούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε και ο Χαντζάρας Ηλίας σημειώνοντας 2 νίκες και 2 ήττες. Το άγχος όμως είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του. Με τη συνεχή παρουσία του στις διοργανώσεις θα έρθουν και ακόμα καλυτέρα αποτελέσματα.
Ο Κουρουνης Μανώλης ήθελε και είχε την όρεξη αλλά το άγχος της μεγάλης διοργάνωσης δεν τον άφησε να δείξει για άλλη μια φορά το πραγματικό του εαυτό.  Είναι ένας αθλητής που πιστεύουμε πολύ αλλά θα πρέπει να νιώσει σιγουριά για τις δυνατότητες του.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έλαβε μέρος και ο Αλέξανδρος Πατελλης παρόλο απροπόνητος αφού σπουδάζει στη Κρήτη και τον κραταει μακριά από προπονήσεις. Ο Αλέξανδρος έδειξε την αγάπη του για το άθλημα και μάλιστα και με πολύ καλή παρουσία σε μια δύσκολη κατηγορία αυτή των Νέων -90 αφού έφτασε να διεκδικεί το τρίτο μετάλλιο στον μικρό τελικό της κατηγορίας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους.
Να σημειώσουμε ότι ο  ΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ εδώ και αρκετά χρόνια φέρνει μεγάλες διακρίσεις στο νησί σε επίπεδο πανελληνίων πρωταθλημάτων αλλά και σε ευρωπαϊκά κύπελλα σε όλη την Ευρώπη όπου και ταξιδεύει.
Οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα σωστής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο.

Ο  ΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ευχαριστεί  τον χορηγό του  HALIKOS GROUP που κάλυψε την όλη προετοιμασία του συλλόγου και  κατάφεραν  τα παιδιά  όλη τη χρονιά να προετοιμαστούν για τον τελικό στόχο που ήταν και το πανελλήνιο πρωτάθλημα.