Ταξίδι στις γεύσεις της ΘΑΛΑΣΣΑΣ από τον Καλύμνιο Σεφ του Horizon Beach Resort στην Κω Δημήτρη Κουλλιά.

3035

Ταξίδι στις γεύσεις της ΘΑΛΑΣΣΑΣ από το μάθημα του τμήματος μαγειρικής Τέχνης της ΑΝΚΟ στην Κω.

Καθηγητής: ο Καλύμνιος σεφ του Horizon Beach Resort στην Κω, Δημήτρης Κουλλιάς

1) Μπαρμπουνοσαλάτα / Αχινός, Μπαρμπούνια και τα συκωτάκια τους
2) Ποικιλία θαλασσινών / Σκορδαλιά με σαφράν
3) Σκουμπρί στους 42 C σε αγγουροσαλάτα
4) Λαυράκι με λαχανικά και σάλτσα σαφράν
5) Scalops / Μάνγκο, τσίλι, μαρακούγια
6) Χταποδοσαλάτα
Αντί σχολίου παραθέτουμε το σχετικό φωτογραφικό υλικό: