Σε κατάληψη του Ταχυδρομείου Καλύμνου προχώρησαν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση του.

3879

Σε κατάληψη του Ταχυδρομείου Καλύμνου προχώρησαν σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Σωματείων Ταχυδρομικών διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση του.

Οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας που προέρχονται από το Σωματείο εργαζομένων ΕΛΤΑ Δωδεκανήσου και ήλθαν στο νησί μας, ανήρτησαν πανό στην είσοδο του Ταχυδρομικού καταστήματος Καλύμνου που αναγράφει «ΌΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» ,ενώ εξέδωσαν ανακοίνωση την οποία παραθέτουμε αυτούσια παρακάτω και στην οποία εκθέτουν τους λόγους που προχώρησαν στις κινητοποιήσεις αυτές.

Το χώρο του Ταχυδρομείου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μικέ Ρήγα και ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Σωματείων Ταχυδρομικών. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη συμπαράσταση του, ενώ να θυμίσουμε ότι ψήφισμα διαμαρτυρίας για την υποστελέχωση εξέδωσε εδώ και 10 ημέρες το ΔΣ Καλύμνου

Σχετικό ρεπορτάζ για την υποστελέχωση του Ταχυδρομείου Καλύμνου  μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Να σημειώσουμε ότι η κατάληψη θα λήξει σήμερα και αύριο το Ταχυδρομείο θα λειτουργήσει με τους 4 υπαλλήλους που έχουν εναπομείνει.