Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Κάλυμνο και στο 1ο TRAINING BASKETBALL CAMP της Πρότυπης Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Καλύμνου (CBA)

2398

Μετά τον Σωτήρη Μανωλόπουλο που επισκέφθηκε το Καλοκαιρινό Camp  της Ακαδημίας και στην ανακοίνωση της επικείμενης επίσκεψης του Κώστα Τσαρτσαρή, δηλώσαμε ότι οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα επισκεφθεί το Camp της Ακαδημίας, αλλά και την Κάλυμνο γενικότερα, ανακοινώνουμε ότι θα είναι κοντά μας την Τρίτη 4/7/2017 ένα από τα ιερά τέρατα και μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ. Έχει κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίο επίπεδο, σε επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων και έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση έχει συμμετάσχει τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής. Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «ο δράκος» και αποτέλεσε τον κορυφαίο πλέι μέικερ της εποχής  του. Αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1987, πράγμα που κατάφερε και το 2005 ως προπονητής.  Το 2006 οδήγησε την Εθνική στη δεύτερη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Σαϊτάμα,   αποκλείοντας στον ημιτελικό της διοργάνωσης τη Ντρημ Τημ. Το 2007 οδήγησε την Εθνική στην τέταρτη θέση του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας. Το 1996 κατέκτησε την Ευρωλίγκα ως αθλητής με τον Παναθηναϊκό, το 2004 οδήγησε σαν προπονητής το Μαρούσι στον τελικό  του FIBA Europe League και το 2010 τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας. Διετέλεσε επί μία 10ετία πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών.

Όπως όλοι θα καταλάβατε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ θα επισκεφθεί το Camp την Τρίτη 4 Ιουλίου για να συνομιλήσει, να συμβουλέψει και να προπονήσει τους νεαρούς αθλητές μας.