Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου στο Δημαρχείο Καλύμνου.

845

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Ν. Γιαννόπουλο είχε χθες Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής.

Τον κ. Γ. Γιαννόπουλο συνόδευαν τόσο ο Διοικητής Ευάγγελος Καραθάνοςόσο και ο Υποδιοικητής Κων/νος Δάσκαλος  του Α.Τ. Καλύμνου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και λειτουργίας του Αστυνομικού τμήματος του νησιού μας, στο πλαίσιο των αυξημένων αναγκών  αστυνόμευσης που παρουσιάζει το νησί μας.

Ο Δήμαρχος τόνισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού στο τοπικό μας αστυνομικό τμήμα, με μόνιμο και έμπειρο προσωπικό.

Επεσήμανε ακόμα την χρησιμότητα ίδρυσης Τμήματος Ασφαλείας, το οποίο θα συμβάλει σημαντικά στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της ήδη υπάρχουσας αστυνομικής δύναμης.

Στο θέμα αυτό άλλωστε, ο Δήμος μας  έχει ήδη εκδηλώσει και εγγράφως σε όλους τους αρμόδιους την πρόθεσή του να σταθεί υποστηρικτικά παραχωρώντας χώρο κατάλληλο για τη στέγασή του τμήματος.

Τέλος, δηλώθηκε και από τις δυο πλευρές η αμοιβαία διάθεση για συνεργασία και στήριξη σε θέματα ασφάλειας, που αφορούν το νησί αλλά και την περιοχή μας γενικότερα, ενώ ο κος Δήμαρχος κλείνοντας τη συνάντηση παρέδωσε δώρα στον κο ταξίαρχο, σε ανάμνηση της επίσκεψης του στο νησί μας.