Ένας Καλύμνιος γιατρός συμμετείχε στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

3299

Ένα ανθρώπινο ποτάμι πλημμύρισε για ακόμη μια χρονιά τους δρόμους της Αθήνας την περασμένη Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 καθώς τους 51.000 δρομείς έφτασαν οι δρομείς που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους τόσο στη διαδρομή των 42.195 μ. του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, όσο και στους αγώνες των 5 και 10 χλμ, στον τελικό του Run Greece των 3 χλμ, αλλά και στους αγώνες παιδιών και Special Olympics .

Μία ευχάριστη έκπληξη για την Κάλυμνο στο φετινό 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η συμμετοχή του γνωστού ιατρού μικροβιολόγου Ιωάννη Δ.Παπανικόλα.

Ο Γιάννης Παπανικόλας όχι μόνο συμμετείχε αλλά και κατάφερε να τερματίσει.

Παραθέτουμε τη σχετική ανάρτηση που έκανε στον ρποσωπικό του λογαριασμό στο fb για τη συμμετχοή του Γιάννη Παπανικόλα, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής Νικόλαος Κορφιάς:

“ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!!!
Σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017,ο Καλύμνιος γιατρός Γιάννης Παπανικόλας, συμμετείχε στον στον 35ο Μαραθώνιο δρόμο που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ. Η συμμετοχή του Γιάννη ήταν ένα όνειρο ζωής που μετά από μια μίνι προετοιμασία τεσσάρων μηνών, κατάφερε να φέρει εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τερμάτισε τα 42.195 μέτρα χωρίς να περπατήσει καθόλου σε 4 ώρες και 38 λεπτά και έζησε από κοντά την συγκλονιστική εμπειρία του να τρέχει κανείς στην κλασική διαδρομή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό στάδιο.
Πολλά- πολλά συγχαρητήρια Γιάννη!!! Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά για να ζήσεις και άλλες τέτοιες στιγμές.!!!”