Από ατύχημα προήλθε ο θάνατος του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή.

6376

Σε ατύχημα και όχι σε εγκληματική ενέργεια, οφείλεται ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της δημοσιογράφου Λίνας Κεκέση του «Πρώτου Θέματος» σήμερα Τρίτη πρωί 28 Νοεμβρίου με τον ιατροδικαστή Παναγιώτη Κοτρέτσο, αυτός δήλωσε ότι: «Δεν υπάρχει κανένα εύρημα εγκληματικής ενέργειας. Πρόκειται για ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους και αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ διότι ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα που είχε. Με λίγα λόγια το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητος»

Μία εξέλιξη που ανατρέπει το σενάριο που θεωρείτο ως το πιθανότερο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Να σημειώσουμε ότι τα αποτελέσματα  από τα ευρήματα και αντικείμενα  που έχουν συγκεντρωθεί και εξετάζει η Εγκληματολογική Υπηρεσία δεν είναι ακόμη γνωστά,προκειμένου αυτά συνδυασθούν με όσα αναφέρει ο Ιατροδικαστής.

Τέλος να αναφέρουμε ότι χθες σε μικρή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε η σορός του άτυχου Νίκου εντοπίστηκαν το ένα αθλητικό παπούτσι και το φούτερ που φόραγε ο άτυχος νεαρός όταν έφυγε από το σπίτι.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός