Ο δήμος και το ΔΣ Καλυμνίων στο πλευρό της οικογένειας του αδικοχαμένου 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου.

3133

Με ομόφωνη του απόφαση το ΔΣ Καλυμνίων στη χθεσινή του συνεδρίαση ,Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και την ηθική συμπαράσταση του, επίσης και την οικονομική στήριξη, εφόσον χρειαστεί,στην οικογένεια του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός το περασμένο Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Από το Γραφείο επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων του Δήμου Καλυμνίων εκδόθηκε για το θέα αυτό, το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ο Δήμαρχος Καλυμνίω Ιωάννης Γαλουζής, εκπροσωπώντας το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου Ν. Χατζηπαύλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο νησί μας.

Η τραγική αυτή κατάληξη έχει συγκλονίσει όλους τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι συμπάσχουν με το δράμα της οικογένειας.

Επίσης ο κος Δήμαρχος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και επισήμως, όλους όσους συμμετείχαν τις τελευταίες ημέρες στην αναζήτηση για τον εντοπισμό του άτυχου νεαρού.

Στις έρευνες που άρχισαν αμέσως μετά την εξαφάνιση του νεαρού, από τις 22/11/2017, συμμετείχαν επίγειες δυνάμεις της Αστυνομίας, του Στρατού, της Πυροσβεστικής από την Κω, κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Αθήνα με ειδικό διασωστικό σκύλο καθώς και εθελοντές διασώστες από το νησί μας. Από αέρος στις έρευνες συμμετείχε επίσης και ένα ελικόπτερο.

Ανεξάρτητα από το τραγικό αποτέλεσμα των ερευνών, οφείλουμε να επιβραβεύουμε την κινητοποίηση των εθελοντικών οργανώσεων-διασωστών, οι οποίοι -και στην προκειμένη περίπτωση- κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και συνέβαλαν με ζήλο και αυταπάρνηση σε όλη τη διαδικασία της αναζήτησης  τις προηγούμενες ημέρες.

Tέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου, στη συνεδρίαση της 28ης/11/2017, πήρε την απόφαση να στηρίξει με κάθε τρόπο και σε ό,τι χρειαστεί την οικογένεια του άτυχου νεαρού.