Η εκπομπή «φως στο Τούνελ»της Αγγελικής Νικολούλη για τον θάνατο του άτυχου 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου.–Το ρεπορτάζ του Δημήτρη Δρόσου, με την αυτοψία στον τόπο που βρέθηκε η σορός.(video)

6319

Άκρως ενδιαφέρουσα η εκπομπή  «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, χθες Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017,  στην τηλεόραση ALPHA TV που στο μεγαλύτερο μέρος της ασχολήθηκε με την υπόθεση του θανάτου του άτυχου 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου.

Στο στούντιο της εκπομπής βρέθηκαν, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας,ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης που συμμετείχε με άλλους τρεις ιατροδικαστές στη δεύτερη νεκροτομή που ζήτησαν οι συγγενείς.

Μαζί του στο πάνελ ήταν και ο χειρουργός ορθοπεδικός, με ειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις και στην τραυματολογία, Γιώργος  Σαφός.

Στο πάνελ επίσης ήταν, η δικηγόρος της οικογένειας Αθηνά Γλύκα Χαρβαλάκου,ο απόστρατος αστυνομικός Θεόδωρος Διαμάντης, ο δικηγόρος και διδάκτωρ εγκληματολογίας Παναγιώτης Παπαϊωάννου και ο  Κώστας Βάλβης οικογενειακός φίλος και εθελοντής διασώστης που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου νεαρού.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν η μητέρα και η θεία του άτυχου φοιτητή, μπήκαν στο στούντιο για να ενημερωθούν για τα νέα ευρήματα της δεύτερης νεκροτομής, αλλά και να απευθύνουν έκκληση στους Καλύμνιους που γνωρίζουν, να μιλήσουν.

Την κουβέντα των ειδικών που βρέθηκαν στο στούντιο του «Τούνελ»,βοήθησε αρκετά η αυτοψία που έκανε στον τόπο που βρέθηκε η σορός του Νίκου Χατζηπαύλου, ο ιδιοκτήτης του Kalymnos-news.gr.  Δημήτρης Δρόσος . Το videο με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Δρόσου, έδωσε πολλά στοιχεία που συζητήθηκαν από τους ειδικούς επιστήμονες που συμμετείχαν στην εκπομπή.

Δείτε όλη την χθεσινή ενδιαφέρουσα εκπομπή “φως στο Τούνελ”της Αγγελικής Νικολούλη

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός