Κλειστός ο Δήμος Καλυμνίων αύριο Πέμπτη στα πλαίσια διαμαρτυρίας για την επικείμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.

1263

Κλειστός θα είναι ο Δήμος Καλυμνίων αύριο, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, στα πλαίσια διαμαρτυρίας για την επικείμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. που ισχύει για τα νησιά .

,Συγκεκριμένα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που λήφθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (28/11), εκδόθηκε ψήφισμα   διαμαρτυρίας για την επικείμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α που υποβλήθηκε στο  Γραφείο Πρωθυπουργού  Α. Τσίπρα, στους Υπουργούς  Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη , Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ο. Γεροβασίλη ,Οικονομικών Ε. Τσακαλώτο, Περιβ/τος&Ενέργειας Γ. Σταθάκη,στους Βουλευτές Δωδεκανήσου, στο Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου   Ν. Θεοδωρίδη,στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ.Χατζημάρκο

Όπως αναφέρεται και στο ψήφισμα ο  Δήμος Καλυμνίων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικείμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.που ισχύει για τα νησιά του Αιγαίου, αναστέλλει τη λειτουργία των υπηρεσιών του και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017.

Παραθέτουμε παρακάτω το ψήφισμα