Η Ένωση Καλυμνίων Αττικής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

1421

Σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη απο κόσμο και ζεστασιά έγινε χθες Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 το μεσημέρι η κοπή της πίτας της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της Ένωσης, πλήθος κόσμου αλλά και πλήθος πολιτικών και αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παρόντες ο Δήμαρχος Ιωαννης Γαλουζης μαζί του ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Ι. Διαμαντής , ο πρώην υπουργος Α. Παυλίδης , ο βουλευτής Δ Γάκης, ο πρώην βουλευτής Γιώργος  Κασσάρας , ο ευρωβουλευτήςς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  Ν. Ανδρουλακης συνοδευομένος από τον ΓΓ  Σ. Ξεκαλάκη , ο τομεάρχης παραγωγικοτητας της ΝΔ κ Β Ξυπολητάς , η πρώην Επαρχος Καλυμνου Χ Σιφωνιού , ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Μικές Στεφανιδης ,ο πρόεδρος της ομοσπονδιας Γ. Φραγκοάλης και αντιπρόεδροι κ Ι Καραιτιανος και Κ Βουρεξακη , η προεδρος της Ενωσης Καλυμνίων Ρόδου Μαρία Βάλλα μαζί με το μελος του ΔΣ κ Ν Μπόλκα,ο προεδρος του συνδέσμου των Σιφνιων κ Α Ζαμπελης , μέλος του ΔΣ της νεολαίας των Δωδεκανησίων φοιτητών Α. Υψηλάντης.

Τελος οι πρώην πρόεδροι της Ένωσης  Κ Γιαννάτου , η κ Α Σκουμπουρδή και ο Α Κουντούρης.

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος π Α Φράγκος.

Ευχές έστειλαν και οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης των δημοτικων παρατάξεων κ Ι Μαστροκούκος , Δ Διακομιχαλης και Γ Μαυρος.

Η Ένωση ευχαριστεί την Καίτη Κουλλιά και Βασίλη Δήμου που μας ταξιδεψαν με τις φωνες τους!

Ο προεδρος και το ΔΣ του συλλόγου  σας εύχεται χρόνια πολλά και υγεία σε όλον τον κόσμο!Και του χρόνου μας!!
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός