Ο 91χρονος βοσκός των Ιμίων παρών στις εκδηλώσεις μνήμης στην Κάλυμνο για τους πεσόντες Αξιωματικούς ΠΝ των Ιμίων.(video)

3907

Παρών ήταν και φέτος στις εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή πρωϊ 28 Ιανουαρίου 2018, για τους 3 πεσόντες Αξιωματικούς ΠΝ των Ιμίων ο Αντώνης Βεζυρόπουλος , ο βοσκός των Ιμίων, που για περισσότερο από 20 χρόνια διατηρούσε 40 κατσίκια περίπου, πάνω στις δύο νησίδες .

Ο Αντώνης  Βεζυρόπουλος σίγουρα έχει γράψει ιστορία με την παρουσία του στα Ίμια και αποτελεί  μια εμβληματική μορφή που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα που επιβεβαιώνει την  Ελληνικότητα των 2 νησίδων

Ο 91χρονος σήμερα βοσκός, 22 χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων , με περηφάνια και με ακμαιότατο ηθικό παρά την ηλικία του, δηλώνει στο φακό του kalymnos-news.gr ότι θα ξαναπήγαινε στα Ίμια.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Αντώνη Βεζυρόπουλου στις εκδηλώσεις μνήμης  σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στην Κάλυμνο.

Ο χαιρετισμός του ΥΕΘΑ με το βοσκό των Ιμίων

Ο Αντώνης Βεζυρόπουλος στο τρισάγιο που πραγματοποιήθηεκ στο μνημείο των τριών Αξιωματικών ΠΝ 

Ο Βοσκός των Ιμίων Αντώνης Βεζυρόπουλος  με τον αδελφό του όπως τον αποκαλεί ,  τον τέως Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη,  τον άνθρωπο που ύψωσε την ελληνική σημαία στα Ίμια
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός