Παρατείνεται μέχρι 2 Φεβρουαρίου 2018 η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για φοίτηση στη Σχολή Δυτών Καλύμνου.

944

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για φοίτηση στη Σχολή Δυτών Καλύμνου.

Η αρχική ημερομηνία ήταν η 24 Ιανουαρίου 2018,αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ,υπήρξε μειωμένο ενδιαφέρον σε σχέση με προηγούμενες χρονιές,μέχρι την ημερομηνία αυτή  και δεν καλύφθηκαν όλες οι θέσεις που προκηρύχθηκαν.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών του Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που δημοσιεύτηκε με ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2017 η ημερομηνία έναρξης μαθημάτων ορίζεται η 5 Φεβρουαρίου 2018.

Η διάρκεια της φοίτησης στη Σχολή για την απόκτηση του πτυχίου είναι 40 εργάσιμες ημέρες και θα φοιτήσουν σε αυτή την εκπαιδευτική περίοδο συνολικά 25 σπουδαστές.

Απ’ αυτούς οι 20 θα εκπαιδευτούν ως δύτες και 5 ως επιτηρητές.

Οι υποψήφιοι Δύτες πρέπει να έχουν ηλικία μεγαλύτερη  των 18 ετών και μέχρι 35 ετών, ενώ οι υποψήφιοι Κυβερνήτες ή Επιτηρητές άνω των 21 ετών.

Οι αιτήσεις εγγραφής των ενδιαφερομένων, πρέπει να σταλούν στο Λιμεναρχείο ΚΑΛΥΜΝΟΥ μέσω οποιασδήποτε Λιμενικής  Αρχής.

Οι παραπάνω αιτήσεις με τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν σε οποιαδήποτε Λιμενική αρχή (το αργότερο σύμφωνα με τη τροποποίηση μέχρι 2 Φεβρουαρίου   2018) και να διαβιβάζονται άμεσα στο Λιμεναρχείο Καλύμνου.

Να σημειώσουμε ότι η Σχολή Δυτών Καλύμνου, είναι η μοναδική δημόσια Σχολή που λειτουργεί στην Ελλάδα και πιστοποιεί δύτες

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός