Η Αγγελική Νικολούλη στον ALPHA μίλησε για ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου σύμφωνα με τη νέα νεκροτομή και τα αποτελέσματα της ιστολογικής (video)

3876

Για ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, που βρέθηκε νεκρός στις 25 Νοεμβρίου 2017 , στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, μίλησε σήμερα Tετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, στο κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, με αφορμή τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης που έγινα γνωστά  σήμερα.

Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε :

Δυόμισι περίπου μήνες μετά το θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου, έχουμε ανατροπή σύμφωνα με τους δικηγόρους και τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας. Τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης που βγήκαν σήμερα συμπληρώνουν την εικόνα της δεύτερης νεκροτομής που έγινε μετά από  απαίτηση της οικογένειας στον άτυχο νέο.

Σύμφωνα με αυτά, ο φοιτητής δεν πέθανε μετά από ημέρες αβοήθητος όπως έλεγαν, αλλά φαίνεται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος ,δεν έχει ρήξη σπληνός ή άλλου οργάνου ,ούτε κατάγματα από πτώση σε βράχο .

Αντίθετα είχε πολλαπλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο το σώμα που προκλήθηκαν από θλων (αμβλύ)  όργανο.

Αύριο θα έχουμε και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης και όλα αυτά τα στοιχεία μαζί  θα απαντήσουν στο βασικό ερώτημα που πλέον τίθεται ποια είναι τα ακριβή αίτια του θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου.

Πάντως ο τεχνικός σύμβουλος κ. Τσαντίρης με την εικόνα που έχει σήμερα μιλάει ξεκάθαρα για εσφαλμένα ευρήματα στην πρώτη νεκροτομή που μπέρδεψαν από την αρχή την υπόθεση Και τώρα όπως καταλαβαίνουμε όλοι επιβάλλεται να βρεθεί η αλήθεια έστω και τόσο καιρό μετά  για τον άτυχο φοιτητή.

Σ.Σ Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kalymnos-news.gr τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης έχουν γίνει γνωστά ,εδώ και αρκετές ημέρες και δεν υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα ευρήματα.

Δείτε το σχετικό video με όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη.