Δύο «μαθητικές επιχειρήσεις» από μαθητές του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου στον τελικό του διαγωνισμού  Young Business Talents 

1531

Στα πλαίσια του μαθήματος ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ με την προτροπή του διδάσκοντος καθηγητή ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ (Οικονομολόγος-Λογιστής) μαθητές του 1ου ΓΕΛ έλαβαν  μέρος σε ένα διαγωνισμό της NIVEA Το Young Business Talents.

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή (business simulator) για μαθητές Λυκείων (Γενικών και ΕΠΑΛ) 15-22 ετών.

Από τις 12 μαθητικές επιχειρήσεις που ίδρυσαν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου  οι 2  προκρίθηκαν στον εθνικό τελικό που θα γίνει 13/04/2018 ημέρα Παρασκευή στην Αθήνα  (στο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ στην Αγία Παρασκευή) .

Να σημειώσουμε ότι δεν κατάφεραν μόνο αυτό, αλλά είχαν την 6η καλύτερη επίδοση πανελλαδικά με πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο που είναι το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ σε σύνολο 338 μαθητικών επιχειρήσεων και επίσης στα Δωδεκάνησα σε σύνολο 18 ομάδων το σχολείο μας και οι μαθητές μας κατέλαβαν τις 12 πρώτες θέσεις.

Αξίζουν στα παιδιά  ένα μεγάλο μπράβο και πολλά – πολλά συγχαρητήρια και αυτά που τα κατάφεραν να βρεθούν στο τελικό και τα υπόλοιπα που κατάφεραν το στόχο που είχαμε βάλει να φτάσουμε ημιτελικό και να πάρουν όλοι οι μαθητές μας ένα Δίπλωμα πιστοποίησης της συμμετοχής και των προστιθέμενων αξιών που  έχουν αποκομίσει. Καλό για το Βιογραφικό τους.

Φυσικά συγχαρητήρια και στον καθηγητή τους Ιωάννη Πολυκανδριώτη.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός