Από το Σεμινάριο Πολεοδομικών Θεμάτων στην Κάλυμνο (video)

878

Το ΤΕΕ Τμήμα Δωδεκανήσου με πρωτοβουλία της Μόνιμης Επιτροπής Καλύμνου και την αρωγή του Δήμου Καλυμνίων διοργανώνει επιστημονικό διήμερο σεμινάριο στην Κάλυμνο που ξεκίνησε σήμερα Σάββατο14 Απριλίου 2018 και θα συνεχιστεί κι αύριο Κυριακή.

Το σεμινάριο έχει θέμα τις πολεοδομικές διατάξεις οι οποίες έχουν αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια και θα εστιαστεί στις ενότητες Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Ν.4067/12 & Πλαίσιο Εφαρμογής Έκδοση Οικοδομικών Αδειών με το Ν.4495/17 και το παρακολουθούν οι Μηχανικοί της Καλύμνου.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Λένα Μπούτου Λεμπέση, αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π., συγγραφέας τεχνικών βιβλίων, επί χρόνια διευθύντρια της Διεύθυνσης Οικοδομικών και Κτηριοδομικών κανονισμών του ΥΠΕΧΩΔΕ ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια άνω των 500 ωρών για θέματα Νομιμότητας, Διοίκησης, Οργάνωσης, Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος.

Το σεμινάριο διάρκειας 18 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου Καλύμνου θα έχει διάρκεια 18 ωρών και απευθύνεται σε μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, ελεύθερους επαγγελματίες και δημοσίους υπαλλήλους.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι πέρα από την ενημέρωση η οποία θα γίνει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, να λυθούν μέσω της συζήτησης απορίες σε θέματα τα οποία απασχολούν τους μηχανικούς και να κατακτηθεί ένα κοινός τόπος αντιμετώπισης τους. Στους παρόντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Το  kalymnos-news.gr βρέθηκε στον χώρο που πραγματοποιείται το σεμινάριο, σήμερα Σάββατο και στην κάμερα του Μάμα Χαραμαντά μίλησαν η πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Καλύμνου του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Ευαγγελία Μπιλλήρη και η προσκεκλημένη και Εισηγήτρια του σεμιναρίου Λένα Μπούτου Λεμπέση, αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

14-5-2018: Από το Σεμινάριο Πολεοδομικών Θεμάτων στην Κάλυμνο

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός