Ψηφίσματα και συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του πρώην Δημάρχου και ιατρού Μιχαήλ Ζαίρη.

3191

Παραθέτουμε παρακάτω Ψηφίσματα και συλλυπητήρια μηνύματα που εκδόθηκαν για το θάνατο του πρώην Δημάρχου και ιατρού Μιχαήλ Ζαίρη

Ψήφισμα ΔΣ Καλυμνίων

Επιστολή Δημάρχου Ι.Γαλουζή

Συλλυπητήρια επιστολή Ιατρικού Συλλόγου

Συλλυπητήρια μήνυμα Νοσοκομείου Καλύμνου

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη μας για την απώλεια του πρώην Προέδρου και Διευθυντή της Χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου, καθώς και επί χρόνια Δημάρχου Καλυμνίων, ιατρού Ζαΐρη Μιχαήλ. Ο κος Ζαΐρης υπήρξε ιατρός με ιδιαίτερο ζήλο για τη δουλειά του και κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Καλύμνου και των γύρω νησιών στον τομέα της υγείας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.

Από το Νοσοκομείο Καλύμνου

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Βασίλη Υψηλάντη

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης στο άγγελμα του θανάτου του π. Δημάρχου Καλύμνου Ιατρού Μιχαήλ Π. Ζαΐρη, προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του προσφιλούς μου πρώην Δημάρχου Καλύμνου, Ιατρού Μιχαήλ Π. Ζαΐρη. Εξέχουσα προσωπικότητα της επιστήμης και από τους πλέον σημαντικούς αυτοδιοικητικούς με τεράστια προσφορά στην Κάλυμνο και τα Δωδεκάνησα, διακρίθηκε και στο χώρο της δημοσιογραφίας μέσα από το δικό του δημιούργημα την «ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ». Εκφράζω τα εγκάρδια συλλυπητήρια μου στους οικείους του και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα της Καλυμνιακής γης που θα τον σκεπάσει . Αιωνία του η μνήμη.»

Εκ μέρους της ΚΕΔΕ αλλά και του ΙΣΑ

Εκ μέρους της ΚΕΔΕ αλλά και του ΙΣΑ, ο πρόεδρος Γιώργος Πατούλης εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωση, τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πρώην Δημάρχου.

«Η αυτοδιοικητική οικογένεια αλλά και ο επιστημονικός κόσμος αποχαιρετά μία εμβληματική προσωπικότητα της Καλύμνου» αναφέρει σε επιστολή του.

«Ο Μιχάλη Ζαΐρης υπήρξε ένας άξιος συνάδελφος, ο οποίος υπηρέτησε τα καθήκοντα του με αφοσίωση, υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποτελεσματικότητα. Οι πολίτες της Καλύμνου τον αγάπησαν για το έργο του και τον τίμησαν αναθέτοντάς του τα καθήκοντα του Δημάρχου για τρεις τετραετίες.

Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή.

Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.»

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή το θάνατο του πρώην Δημάρχου Καλυμνίων, Μιχάλη Ζαΐρη:

 «Ο Μιχάλης Ζαΐρης έγραψε τη δική του ιστορία στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στο αγαπημένο του νησί.

Εμβληματική φυσιογνωμία και προσωπικότητα στο χώρο της αυτοδιοίκησης, προσέφερε πολλά σε δύσκολες εποχές.

Εξαίρετος επιστήμονας με αγάπη για τους ανθρώπους.

Έφυγε από τη ζωή, έχοντας κατακτήσει την καθολική εκτίμηση, αποδοχή και αναγνώριση.

Στην οικογένειά του θέλω να εκφράσω τα πλέον ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Υψηλάντου 143-145, 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – τηλ 69781156333

Email: yianfrag@otenet.gr

 

Ψ  Η  Φ  Ι  Σ  Μ  Α

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, συνήλθε εκτάκτως, επειδή πληροφορήθηκε το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αγαπητού συμπατριώτη μας,

ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΪΡΗ

τέως Δημάρχου της Καλύμνου, χειρουργού ιατρού

με  πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι     Ο μ ό φ ω ν  α

 

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
  2. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στα Παροικιακά Έντυπα

 Πειραιάς, 9 Μαΐου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο