«Καλώδιο παγίδα» στο παραλιακό πεζοδρόμιο απέναντι από το Επαρχείο Καλύμνου η αιτία τραυματισμού μίας διερχόμενης τουρίστριας.(video).

967

Αμέριμνη μαζί με το σύζυγο της περπατούσε τουρίστρια* , στο παραλιακό πεζοδρόμιο απέναντι από το Ναυτικό Μουσείο και  Επαρχείο Καλύμνου, όταν «καλώδιο παγίδα»  ήταν η αιτία να σκοντάψει και να βρεθεί στο έδαφος τραυματισμένη.

Άμεσα περαστικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη τουρίστρια ,ενώ μετά από λίγο όχημα του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλύμνου για περίθαλψη

Το περιστατικό συνέβη σήμερα πρωί Σάββατο 2 Ιουνίου 2018,λίγο μετά τις 11.00, και δυστυχώς  ανέδειξε την ανευθυνότητα και την επικίνδυνη αμέλεια των υπευθύνων, που άφησαν ένα «καλώδιο παγίδα» εκτεθειμένο καταμεσής του πεζοδρομίου.

Να σημειώσουμε ότι στο σημείο αυτό, υπήρχε τοποθετημένο πίλλαρ παροχής νερού και ηλεκτρικού ρεύματος που αφαιρέθηκε λόγω βλάβης και οι αρμόδιοι έκριναν ότι μέχρι να επανατοποθετηθεί ,το καλώδιο σύνδεσης μπορούσε να παραμείνει ελεύθερο,χωρίς να το σημάνουν και να λάβουν τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας για τους διερχόμενους.

Όπως δήλωσαν στο φακό του kalymnos-news.gr και κατά το παρελθόν, το συγκεκριμένο  «καλώδιο παγίδα» ήταν η αιτία πτώσης και άλλων διερχομένων.

*Σ.Σ Όπως πληροφορηθήκαμε η άτυχη γυναίκα και ο σύζυγος της, είναι λάτρεις της Καλύμνου,έχουν αγοράσει σπίτι στον Αρμεό ,επισκέπτονται το νησί τα τελευταία 15 χρόνια όπου παραμένουν αρκετούς μήνες κάθε χρόνο.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr.