Ο απρόσμενος τραυματισμός του υποψήφιου συνοδού της ομάδας παλαιμάχων Καλύμνου στην Αυστραλία Τζακ Γαβαλά τον αποκλείει από το ταξίδι.

1080

Μπορεί ο Τζακ Γαβαλάς να ήταν  το φαβορί που θα ηγείτο της αποστολής της ομάδας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Καλύμνου που θα ταξιδέψει στην Αυστραλία, όμως, ένας απρόσμενος τραυματισμός του στο αριστερό πόδι και συγκεκριμένα ρήξη του τετρακέφαλου μηριαίου μυός, τον αποκλείει από το ταξίδι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalymnos-news.gr και του Μάμα Χαραμαντά, η Διοικούσα επιτροπή των παλαιμάχων σε έκτακτη συνάντηση που είχε χθες Πέμπτη βράδυ, αποφάσισε να αποκλείσει τον Τζάκ Γαβαλά και  επικεφαλής και συνοδό στην αποστολή να ορίσει το Νικήτα Γιαννικουρή.

Σύμφωνα με το σκεπτικό, η Επιτροπή κατέληξε στην απόφαση αυτή, αφενός λόγω του τραυματισμού του Τζακ Γαβαλά στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης και αφετέρου στο ότι έχει  διαπιστώσει ότι ο άλλοτε μεγαλοπαράγοντας του Καλυμνιακού ποδοσφαίρου έχει  περιττά κιλά, ενώ είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός