Ο Σ.Τηλιακός εκπρόσωπος της «ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ» απαντά σε αιχμές κατά του προσώπου του από το Γ.Μαύρο (video)

1313

Ο Σάκης Τηλιακός με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης «Η Κάλυμνος ΑλλάΖΕΙ» Γιώργος Μαύρος με αιχμές κατά του προσώπου του και με αιτιάσεις για τη συνεργασία της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ με την ΑΝΕΚ, έδωσε τις σχετικές απαντήσεις.

Ο Σάκης Τηλιακός μιλώντας σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στο φακό του kalymnnos-news.gr και στη δημοσιογράφο Μπέττυ Μαίλλη ,διευκρίνισε αρχικά, ότι απαντά ως εκπρόσωπος της «ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ» και όχι ως αντιδήμαρχος.

Στη συνέχεια με ήπιο τόνο και περιεκτικό λόγο , αλλά και με αιχμηρές επισημάνσεις κατά του Γ.Μαύρου ανέφερε τα παρακάτω:

1.Για τα δρομολόγια που οφείλει η ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ στην ΑΝΕΚ στα πλαίσια συνεργασίας των δύο εταιρειών ,τόνισε ότι το αργότερο θα έχουν τακτοποιηθεί στα μέσα του επόμενου μήνα.

2.Το θέμα για την κράτηση του «ΗΛΙΑΣ Τ» στην Αλικαρνασσό για ένα διήμερο, στο οποίο αναφέρθηκε  ο Γ. Μαύρος, δεν αφορά την ΑΝΕΚ , ήταν αποκλειστικά θέμα της δικής μας Εταιρείας το οποίο έχει λυθεί  εδώ και καιρό.

3.Αναφορικά για τις αιχμές κατά του προσώπου μου από το Γ. Μαύρο, να του θυμίσω ότι όταν έφτιαχνε την Παράταξη του, με κάλεσε να συμμετέχω σε αυτή. Αν είχε ενδοιασμούς κατά του προσώπου μου, ποιός ο λόγος που με κάλεσε τότε;

4.Να  πω ότι η συνεργασία της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ με την ΑΝΕΚ, ξεκίνησε επί Δημαρχίας Δ.Διακομιχάλη και έγώ ήμουνα στην παράτξη Γαλουζή και δεν χρειάστηκε τότε να αλλάξω παράταξη. Εγώ συνεργάστηκα επαγγελματικά με τη Δημαρχία Διακομιχάλη, αλλά πολιτικά ήμουνα στην παράταξη Γαλουζή.

  1. Τέλος η συνεργασία των δύο Εταιρειών είναι ξεκάθαρη κι αν κάποιοι από ΑΝΕΚ νομίζουν ότι η σύμπραξη αυτή δεν ωφελεί την Εταιρεία τους, μπορεί ελεύθερα να το εκφράσουν και να μην μιλούν πίσω από την πλάτη μας.

Δείτε τα όσα είπε ο Σάκης Τηλιακός στο ρεπορτάζ με  που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

11-6-2018 Ο Σάκης Τηλιακός εκπρόσωπος της «ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ» απαντά στο Γ.Μαύρο