Δύο μικρά κορίτσια με αγγελικές φωνές τραγούδησαν και αφιέρωσαν το «Τζιβαέρι μου» στον απερχόμενο Διοικητή του 5/42 ΣΕ (video)

2943

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, στην εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης του 5/42 ΣΕ, τον απερχόμενο Διοικητή Συνταγματάρχη Αντώνιο Μητάφη.

Δύο μικρά κορίτσια η Ειρήνη Καρδούλια και Άννα Μαρία Πίκου  με την αγγελική τους φωνή, του αφιέρωσαν και τραγούδησαν  δύο όμορφα τραγούδια  το «Τζιβαέρι μου» και το «Του φεγγαριού»

Οι δύο μικρές ξαδελφούλες, η Ειρήνη Καρδούλια 10 ετών και η Άννα Μαρία Πίκου 12 ετών, παιδιά Εθνοφυλάκων από την Κάλυμνο, με αγγελικές φωνές, χωρίς τη συνοδεία μουσικών οργάνων, εντυπωσίασαν και μάγεψαν τραγουδώντας και καταχειροκροτηθήκαν από όλους  τους παριστάμενους.

Να σημειώσουμε ότι τα δύο μικρά κορίτσια, είχαν  τραγουδήσει τον περασμένο Οκτώβριο σε εκδηλώσεις του 5/42 ΣΕ στην Κάλυμνο και της 80 ΑΔΤΕ στην Κω.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

4-6-2018 Μικρά κορίτσια αφιερώνουν το «Τζιβαέρι» στον απερχόμενο Διοικητή του 5/42 ΣΕ