ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ: Το θυμαρίσιο μέλι των βράχων από την οικογένεια Κοπανέζου στην Κάλυμνο.

617

Εκτενές αφιέρωμα από το ένθετο περιοδικό «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» στο Καλύμνικο μέλι παραγωγής της οικογένειας Κοπανέζου.

Με τίτλο «Το μέλι των βράχων»και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, γίνεται αναφορά στο θυμαρίσιο μέλι που παράγεται από την οικογένεια Κοπανέζου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, 81% γυρεόκοκκους θυμαριού έχει το μέλι των Κοπανέζων στην Κάλυμνο. Για να το επιτύχουν επιλέγουν θυμαρότοπους και απόκρημνα βράχια πάνω στη θάλασσα και αφήνουν τις μέλισσες να κάνουν απερίσπαστα τη δουλειά τους.