Δεν είναι η πρώτη φορά που το τελευταίο χρονικό διάστημα κλώνοι από δένδρα των δενδροστοιχιών του οδικού δικτύου Πηγάδια-Γαϊδουρόραχο, πέφτουν, προκαλώντας μάλιστα υλικές ζημιές και ατυχήματα.
Για μια τέτοια περίπτωση που συνέβη χθες Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 , μιλά στην κάμερα του kalymnos-news.gr ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μαύρος.
Και βέβαια το ακατανόητο που συμβαίνει ,είναι η διαμάχη που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας για το ποιος είναι υπεύθυνος.
Ο δήμος ρίχνει την ευθύνη στην Περιφέρεια επειδή πρόκειται για επαρχιακό δίκτυο και η Περιφέρεια στο Δήμο καθόσον θεωρεί τη δενδροστοιχία Δημοτική.
Ας ελπίσουμε ότι η εν λόγω διαφορά θα επιλυθεί και θα κλαδευτούν οι επικίνδυνοι κλώνοι πριν έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα.
Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr