Ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr για το εργατικό ατύχημα από ηλεκτροπληξία 59χρονου συμβασιούχου της ΔΕΥΑ Καλύμνου.(video)

3969

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα πρωί, 9 Ιουλίου 2018 στην Κάλυμνο, όταν  59χρονος συμβασιούχος εργαζόμενος της ΔΕΥΑΚ υπέστη ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ  kalymnos-news.gr ο άτυχος 59χρονος εργαζόταν με συνεργείο της ΔΕΥΑΚ, στη νέα παραλιακή σε έργο αποκατάστασης καναλιών του ΔΛΤ Καλύμνου.

Στην προσπάθεια του να κόψει κάποιο ξύλο, γλίστρησε και έπεσε στο παρακείμενο φρεάτιο με νερά  και υπέστη ηλεκτροπληξία από καλώδιο μπαλαντέζας που έδινε ρεύμα.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σταθεροποίησαν την  κατάσταση του και το διασωλήνωσαν  .

Η κατάσταση του 59χρονου παραμένει κρίσιμη και πρόκειται να διακομιστεί σε Περιφερειακό Νοσοκομείο ή Νοσοκομείο Αθηνών  προκειμένου να νοσηλευτεί για περαιτέρω παρακολούθηση σε  Μονάδα εντατικής Θεραπείας

Τα αίτια του εργατικού ατυχήματος διερευνά το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί προανάκριση ,καθ’ όσον το έργο όπου συνέβη το ατύχημα, βρίσκεται  εντός χερσαίας ζώνης.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr,από το Νοσοκομείο αλλά και από το σημείο του ατυχήματος

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός