Με πρωτοβουλια του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καλυμνίων 86 κιβώτια φαρμακευτικού υλικού και μη ευπαθών προϊόντων για τους πυρόπληκτους .

528

Από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καλυμνίων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση

Θέμα: Ανακοίνωση.

Με την παρούσα, σας γνωρίζουμε ότι μετά από πρωτοβουλία και ανοικτή πρόσκληση των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καλυμνίων στην τοπική κοινωνία μας, συγκεντρώθηκαν 86 κιβώτια φαρμακευτικού υλικού και τροφίμων – μη ευπαθών προϊόντων για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, στο Μάτι Αττικής.

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2018 απεστάλησαν δωρεάν – χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση, με την μεταφορική εταιρεία «ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΨΑΡΑΣ»  και παραδόθηκαν στον χώρο συγκέντρωσης των υλικών του Δήμου Μαραθώνα.

Τόπος Παράδοσης & Παραλαβής: Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο

Λεωφόρος Μαραθώνος 196

Τ. Κ. 19005

Νέα Μάκρη Αττικής

Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ

Κεντρική Αποθήκη

Εκ μέρους των εργαζομένων του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καλυμνίων ευχαριστούμε θερμά τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας που με συγκινητικό τρόπο ανταποκρίθηκαν άμεσα στο ανθρωπιστικό κάλεσμα και σε ελάχιστο χρόνο συγκεντρώθηκε πολύ σημαντική ποσότητα χρήσιμων υλικών.

Επιπλέον, ευχαριστούμε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Καλύμνου για την κινητοποίησή του και την άψογη συνεργασία μας.

Διαβεβαιώνουμε τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας ότι η υλική εισφορά από το υστέρημά τους, κατέληξε στους αρμοδίως εντεταλμένους του Δήμου Μαραθώνα που αγωνίζονται καθημερινά για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πληγέντων κατοίκων της πολύπαθης περιοχής τους.

Ο Αντιδήμαρχος

Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών

Σακελλάριος Τηλιακός