Δημιουργία αναρριχητικών πεδίων στην Κάρπαθο.

468

Την Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καρπάθου για το έργο «Δημιουργία αναρριχητικών πεδίων στο νησί της Καρπάθου» με προϋπολογισμό 59.396,00 €» θα συζητήσει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου στην συνεδρίασή του την προσεχή Τρίτη.

Στην εισήγηση που θα κάνει ο Έπαρχος Καρπάθου κ. Ιωάννης Μηνατσής, αναφέρονται τα εξής:
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο προτίθεται να εγκρίνει τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καρπάθου για την υλοποίηση του έργου ‘Δημιουργία αναρριχητικών πεδίων στο νησί της Καρπάθου’.
Σκοπός της σύμβασης είναι η δημιουργία αναρριχητικών πεδίων σε 3 περιοχές της Καρπάθου δεδομένου ότι το νησί της Καρπάθου πληροί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και λαμβάνοντας υπόψη ότι η αναρρίχηση είναι μια κατηγορία αθλητικού τουρισμού αναψυχής που γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο φορέας χρηματοδότησης του έργου συνολικού προϋπολογισμού 59.396,00 €. Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018 της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΚΑΕ 9899)».

 Πηγή:www.dimokratiki.grΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός