Ο Αντιδήμαρχος επί των έργων Κώστας Ζαϊρης για τις εργασίες στο κτίριο που θα στεγαστεί η ΑΕΝ Καλύμνου (video)

899

Ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλυμνίων,Κώστας Ζαϊρης μίλησε σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στην κάμερα του kalymnos-news.gr  για τις εργασίες στο κτίριο του πρώην Παρθεναγωγείου όπου θα στεγαστεί η ΑΕΝ Καλύμνου. 

Ο Αντιδήμαρχος ξεκινώντας είπε, ότι μετά από 100 χρόνια που είχε κατασκευαστεί το  κτίριο ,είναι η πρώτη σοβαρή επισκευή που έχει γίνει.

Ο Κώστας Ζαϊρης αναφέρθηκε στην επισκευή της σκεπής του κτιρίου πριν 2 χρόνια και στην συνολική  συντήρηση -ανακαίνιση που έγινε, στα πλαίσια στέγασης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, λέγοντας χαρακτηριστικά,  το κτίριο έχει γίνει καινούργιο.

Επίσης έκανε αναφορά στην ανάπλαση του αύλειου χώρου ,τη δημιουργία πάρκινγκ στον εξωτέρικό χώρο, αλλά και τη δυνατότητα πρόσβασης προς το Καρπάθειο, επισημαίνοντας, ότι οι εργασίες αυτές δεν γίνονται αυθαίρετα, αλλά με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ.

Ο Αντιδήμαρχος έδωσε επίσης απάντηση, σε όσους υποστηρίζουν ότι το κληροδότημα το Βουβάλη δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση της ΑΕΝ Καλύμνου.

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Κώστας Ζαίρης, στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

23-11-2018 Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ζαϊρης για τις εργασίες στο κτίριο που θα στεγαστεί η ΑΕΝ

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός