Ρεπορτάζ από το σημείο τροχαίου ατυχήματος στον Πάνορμο όπου τρεις νεαροί είχαν Άγιο.(video)

2281

Άγιο φαίνεται να είχαν τρεις νεαροί, που εξήλθαν σώοι από ΙΧΕ όχημα στο οποίο επέβαιναν, και το οποίο προσέκρουσε  σε τοίχο στην περιοχή Πανόρμου, λίγα μέτρα από τη στροφή προς Άγιο Παντελεήμονα .

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, μετά τις 11.00 περίπου το βράδυ.

Ο φακός του  kalymnos-news.gr βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος και κατέγραψε εικόνες από το αυτοκίνητο που καταδεικνύουν την σφοδρότητα της πρόσκρουσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr το ΙΧΕ όχημα οδηγούσε 19χρονος. ενώ συνεπιβάτες ήταν δύο φίλοι του, ένας 19χρονος και ένας 29χρονος.

Να σημειώσουμε ότι  19χρονος οδηγός είχε  χθες 22 Νοεμβρίου  τα γενέθλια του.

Οι τρεις φίλοι κινούνταν με το ΙΧΕ όχημα στον Επαρχιακό δρόμο,  με κατεύθυνση  από Ελιές προς Πόθια, όταν το  όχημα κάτω από συνθήκες που δεν είναι γνωστές, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοίχο, στο σημείο που βρίσκεται σκάλα, λίγα μέτρα μετά την στροφή προς Άγια Παντελεήμονα.

Το όχημα από την σφοδρή πρόσκρουση υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές και στη συνέχεια μετά από περιστροφή, ακινητοποιήθηκε καταμεσής του δρόμου.

Οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καλύμνου για προληπτικούς λόγους όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

23-11-2018 Πρόσκρουση ΙΧΕ οχήματος σε τοίχο στον Πανόρμο που επέβαιναν 3 νεαροί
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός