Η ανάρτηση του πρώην Δημάρχου Γιώργου Ρούσσου για τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου.

1319

Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο fb ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Ρούσσος αναφέρεται στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου.

Την παραθέτουμε παρακάτω:

Σήμερα η Κάλυμνος , χαίρεται.

Ένας σχεδιασμός χρόνων , μια επιδίωξη ομόφωνη , όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων της Καλύμνου , υλοποιείται.

Η Κάλυμνος αποκτά ένα Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα την ΣΧΟΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ , και αυτό σημαίνει πολλά που είναι τόσο προφανή και θα τα αναλύσουν και άλλοι.

Με την παρέμβαση μου αυτή νομίζω ότι αυτό που μπορώ και πρέπει να προσφέρω εγώ ως πρώην Δήμαρχος , είναι η τόσο απαραίτητη για το νησί μας και το μέλλον όλων μας, στάση αναγνώρισης των θετικών πρωτοβουλιών και η μεγαλοψυχία που πρέπει να μας γεμίζει τέτοιες σημαντικές στιγμές.

Είχα την τύχη να υπηρετήσω αυτό το πνεύμα και τα υπέροχα συναισθήματα που το συνοδεύουν , όταν εγκαινίαζα ως Δήμαρχος το Αεροδρόμιο….

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Αλέξη Τσίπρα και ας μην είμαι του ΣΥΡΙΖΑ ή υποστηρικτής της Κυβέρνησης. Συγχαρητήρια στον Νεκτάριο Σαντορινιό. Χωρίς αυτόν απλά ο Πρωθυπουργός θα εκτίθετο… Συγχαρητήρια στον Γιάννη Γαλουζή και ας μην τον ψηφίζω Στο συγκεκριμένο θέμα ως Δήμαρχος αφιέρωσε όλες του τις δυνάμεις και έπραξε το καθήκον του συνεργαζόμενος απόλυτα με τους κυβερνητικούς, όπως έπρεπε.

Συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Διακομιχάλη γιατί αυτός πρώτος εισηγήθηκε το θέμα και εμείς ως Δημαρχία το βάλαμε στους 42 ομόφωνα συμφωνημένους στόχους – διεκδικήσεις της Καλύμνου από το Κεντρικό Κράτος….

Ας το χαρούμε όλοι λοιπόν. Υπάρχουν κριτικές , υπάρχουν διαφορές. Αυτές θα βρουν χώρο και χρόνο αργότερα.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός