4-12-2018: Οι ειδήσεις της Καλύμνου με μια ματιά.

836

Έτοιμη η στάση λεωφορείου ΑΕΝ Καλύμνου.

Έτοιμη η καλαίσθητη και εξυπηρετική ξύλινη  στάση λεωφορείου που στήθηκε παραπλεύρως της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου

Στάση ΑΕΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 

Το Πυροβολικό στην Κάλυμνο γιόρτασε την προστάτιδα του την Αγία Βαρβάρα

Παρουσία πλήθους κόσμου και των Τοπικών Αρχών, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, ο επίσημος εορτασμός για τη μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του Πυροβολικού, στο στρατόπεδο «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΙΖΑΝΙΑ»,έδρα του 5/42 ΣΕ  στην  Κάλυμνο .

 

Επιστολή του Δ.Διακομιχάλη  προς το Δήμαρχο με τα προτεινόμενα  αιτήματα που θα πρέπει να τεθούν στον Πρωθυπουργό

Επιστολή  απέστειλε ο τέως Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλη  προς το Δήμαρχο Ιωάννη Γαλουζή  με τα προτεινόμενα  αιτήματα που κατά την άποψη του θα πρέπει να τεθούν στον Πρωθυπουργό κατά την αυριανή του επίσκεψη στην Κάλυμνο

Τι θα ζητήσει ο Δήμαρχος  Ιωάννης Γαλουζής από τον Πρωθυπουργό.

Ο Δήμαρχος  Ιωάννης Γαλουζής  σε δηλώσεις του στην κάμερα του kalymnos-news.gr αναφέρεται στα αιτήματα που θα θέσει  στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψη του αύριο στην Κάλυμνο με αφορμή τα εγκαίνια της ΑΕΝ Καλύμνου.

Το σημαντικότερο έργο είναι το αίτημα χρηματοδότησης  της κατασκευής νέου ΧΥΤΥ για τη διαχείριση των απορριμμάτων ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

 Όλες οι ειδήσεις της ημέρας με πλούσιο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττη Μάιλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς σττην  “Εν Καλύμνω” σε επόμενη ανάρτηση μας. 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός