6-12-2018: Οι ειδήσεις της Καλύμνου με μια ματιά

1472

Η μετάβαση των νέων Σπουδαστών  και σπουδαστριών της ΑΕΝ Καλύμνου στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου.

Εορτή του Αγίου Νικολάου πολιούχου της Καλύμνου και προστάτη των ναυτικών , σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 και οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της ΑΕΝ Καλύμνου που εγκανιάστηκε χθες ,μεταβαίνουν πεζή με τη σημαία της Σχολής στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πόθιας.

Η Κάλυμνος γιόρτασε τον Πολιούχο της άγιο Νικόλαο

Όλη η Κάλυμνος γιόρτασε σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018, τον πολιούχο Άγιο της και προστάτη των ναυτικών άγιο Νικόλαο.

Σήμερα πρωί, πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παϊσίου ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (7:00΄- 10:45΄).

Ακολούθησε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των σπογγαλιέων, σπογγεμπόρων, ναυτικών και των εν θαλάσση τελειωθέντων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας  πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή λεωφόρο μέχρι το Δημαρχείο, η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Νικολάου και τμήματος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου, που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό του πολιούχου μας.

Προ της Ναυτικής Σχολής και του Δημαρχείου, εψάλη η καθιερωμένη Δέησις υπέρ πάντων των εν θαλάσση πλεόντων και εργαζομένων, αδελφών ημών  Καλυμνίων.

 Ο τεχνικός Διευθυντής της ναυτιλιακής εταιρείας ΤΜS TANKERS LTD για τη δωρεά 20 Η/Υ στην ΑΕΝ Καλύμνου

Στηνη Κάλυμνο βρίσκεται ο καλυμνιακής καταγωγής Βαγγέλης Σφακιωτάκης  Τεχνικός διευθυντής της ναυτιλιακής εταιρείας ΤΜS TANKERS LTD του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου και παραβρέθηκε στα εγκαίνια της αίθουσας των Η/Υ της ΑΕΝ Καλύμνου, η οποία εξοπλίστηκε με δωρεά της Εταιρείας

Τα εγκαίνια της αίθουσας Η/Υ στην ΑΕΝ Καλύμνου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 τα εγκαίνια αίθουσας Η/Υ στην ΑΕΝ Καλύμνου από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό.

Η απονομή των πτυχίων τους σπουδαστές της Σχολής Δυτών

Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των σπουδαστών της Σχολής Δυτών και σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 ο  Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός του απένειμε τα πτυχία

 Όλες οι ειδήσεις της ημέρας με πλούσιο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς στην  «Εν Καλύμνω» σε επόμενη ανάρτηση μας. 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός