Τραγικός θάνατος για το 46χρονο Μιχάλη Σδρέγα από πτώση στη σκάλα του σπιτιού του στην Κάλυμνο.

8103

Σοκ στην Καλυμνιακή κοινωνία από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 46χρονος Μιχάλης Σδρέγας του Αναστασίου και της Κατίνας, μετά από πτώση  στην σκάλα του σπιτιού, που οδηγούσε από την είσοδο  στον πρώτο όροφο, στην περιοχή της Υπαπαντής Καλύμνου. Ο άτυχος Μιχάλης τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι

Το περιστατικό συνέβη τις νυκτερινές ώρες χθες Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και τον άτυχο Μιχάλη βρήκαν νεκρό σήμερα το πρωί οι οικείοι του.

Ο Μιχάλης ήταν ναυτικός και εργαζόταν στο ταχύπλοο καταμαράν «Δωδεκάνησος Πράιντ». Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Κάλυμνο ,την ιδιαιτέρα του Πατρίδα, περνώντας τις ημέρες αδείας του που είχε πάρει και διέμενε στο σπίτι μαζί με την μητέρα του και την αδελφή του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΑΤ Καλυμνίων σήμερα Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 10.00 το πρωί ,που διενεργεί προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάσιμου τραυματισμού, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία –νεκροτομή.

 Ο άτυχος Μιχάλης ήταν πατέρας δύο παιδιών, πρότυπο ναυτικού, εξυπηρετικός και καλοσυνάτος, αγαπητός στους συναδέλφους του,με το χαμόγελο πάντα στα χείλη του

Η   Dodekanisos Seaways στην οποία εργαζόταν τα τελευταία 15 χρόνια, τιμώντας την μνήμη του με εντολή του πρόεδρου της εταιρείας  Γιώργου Σπανού τα μέλη του πληρώματος θα φέρουν μαύρη κονκάρδα στο στήθος και το πλοίο μαύρες κορδέλες.

Δείτε την ανακοίνωση της  Dodekanisos Seaways