«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την Κάλυμνο» το όνομα της νέας Δημοτικής Παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Μιχάλη Μπούκη (video)

1408

Την διακήρυξη ,το όνομα και το έμβλημα της νεάς Δημοτικής Παράταξης που θα διεκδικήσει την ψήφο του Καλυμνιακού λαού στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου 2019 ,παρουσίασε ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Μπούκης.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου Καλύμνου σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 στις 11.00 το πρωί.

Η παρουσίαση έγινε από τον ίδιο τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Μπούκη σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε προς τα τοπικά ΜΜΕ.

Παρόντες στην αίθουσα και κάποιοι από τους συνεργάτες του Μιχάλη Μπούκη.

 Όπως ανακοίνωσε ο Μ.Μπούκης την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στις 7.00 το απόγευμα, στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου  η νεά Παράταξη θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη πολιτική συγκέντρωση ,ενώ θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο.

 Ο Μ. Μπούκης αναφέρθηκε και ανέγνωσε τη διακήρυξη της νέας Παράταξης και στη συνέχεια ανακοίνωσε την ονομασία της Παράταξης και παρουσίασε το λογότυπο και το έμβλημα επεξηγώντας τους συμβολισμούς.

Στο τέλος της παρουσίασης δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους του kalymnos-news.gr Μπέττυ Μαίλλη και Γιώργο Δρόσο.

Δείτε όλη την εκδήλωση στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

14-3-2019 «Δημιουργική Συνεργασία» το όνομα της νέας Δημοτικής Παράταξης του Μιχάλη Μπούκη