Η Υπερδεξιά Τρομοκρατία: Το παραμύθι της λευκής Ανωτερότητας.-Γράφει ο Μανώλης Γαλανομάτης

2559

Γεωγραφικά η Νέα Ζηλανδία είναι στον αντίποδα της Ελλάδας. Πολιτικάόμως είναι μέσα στην Ελλάδα,αν κρίνουμε από τα τελευταία γεγονότατης φυλετικής Υπερδεξιάς Τρομοκρατίας.

Πιστεύουμε,ότι τόσο σοβαρά θέματα,όπως ο σκοτωμός 50 ανθρώπων,που δεν μπορούν να φταίνε για την φυλετική καταγωγή τους,δεν πρέπειν αντιμετωπίζεται συναισθηματικά με κατάρες και συναισθηματισμούς.

Πρέπει ν’ αντιμετωπισθούν οι αιτίες και αυτό μπορεί να γίνει ξεκινώνταςαπό μια λογική Ανάλυση.

Σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με την δήθεν Ανωτερότητα της λευκής φυλής,που είναι η ιδεολογία της Υπερδεξιάς Τρομοκρατίας.Σε ένα επόμενο άρθρο θ’ ασχοληθούμε με την Μετανάστευση ,ως κύριας αιτίας που παράγει την Υπερδεξιά Τρομοκρατία σήμερα και ως θεραπεία βλέπουμε την αντιμετώπιση των αιτιών που παράγουν την Μετανάστευση.


1) Η δήθεν Ανωτερότητα της λευκής φυλής.

Α) Ο Άνθρωπος ο έμφρων εμφανίσθηκε πριν ένα εκατ.χρόνια στην περιοχή της σημερινής Κένυας και από κει μετανάστευσε σε διάφορους χρόνους προς διάφορες κατευθύνσεις και ήταν μελαχροινός. Το λευκό χρώμα του δέρματος προέκυψε από τον κλάδο που μετανάστευσε προς την Ευρώπη σε μια Εποχή,που υποθετικά λέμε πριν 30 χιλ. χρόνια.

Στην Αρχή ήταν απλά μια γονιδιακή μετάλλαξη,που έδωσε την δυνατότητα στα λευκά άτομα να επωφελούνται την μικρή και αδύνατη ηλιοφάνεια των βόρειων χωρών,να μην παθαίνουν ραχίτιδα από αβιταμίωση D3, να ζουν περισσότερο,να δίνουν περισσότερους απογόνους και να επικρατήσουν στις βόρειες περιοχές.

Β) Η λευκή φυλή μπήκε πρώτη στον Πολιτισμό,αλλά αυτό το γεγονός δεν σχετίζεται με καμιά Ανωτερότητα του εγκεφάλου των ατόμων της λευκής φυλής. Είναι ζήτημα στην Αρχή καθαρά γεωγραφικό και στη συνέχεια κοινωνιολογικό.

Η πορεία του Πολιτισμού για να προχωρήσει γρήγορα χρειάζεται να υπάρχει μια ορισμένη αναλογία στην προσφορά αγαθών ανάμεσα στη Φύση και την Εργασία.Στην Αφρική η Φύση τα πρόσφερε απλόχερα,ενώ στο βορρά ήταν πολύ φειδωλή.Ούτε η μια ούτε η άλλη περίπτωση μπορούν να σπρώξουν τον Πολιτισμό δυναμικά μπροστά.

Στην Αίγυπτο προν 7000 χρόνια υπήρξε η ιδανική αναλογία μεταξύ προσφοράς της Φύσης και της Εργασίας. Με την πάροδο των αιώνων και την άνοδο της παραγωγικότητας της Εργασίας από την καλυτέρευση των εργαλείων Παραγωγής,αυτή η ιδανική αναλογία χάθηκε για την Αίγυπτο και πέρασε πριν 2600 χρόνια στην Ελλάδα.

Τα εργαλεία καλυτερεύουν,η παραγωγικότητα της Εργασίας ανεβαίνει χάνεται η ιδανική σχέση για την Ελλάδα και αποκαθίσταται σε πιο βόρεια κλίματα.Πριν 500 χρόνια αυτή η ιδανική αναλογία αποκαθίσταται στην Βορειοδυτική Ευρώπη κλπ.

Γ) Από τη στιγμή που η λευκή φυλή προχώρησε πολιτιστικά,υπέταξε τις άλλες φυλές με την Δουλεία,την Αποικιοκρατία και τον Ιμπεριαλισμό,τις καταδυνάστευσε,τις εκμεταλλεύτηκε και έτσι η μεν Ευρώπη προχωρούσε πιο δυναμικά μπροστά,οι δε λοιπές φυλές έμεναν όλο και πιο πίσω.

Αυτή η εξέλιξη δεν σχετίζεται με το χρώμα του δέρματος,είναι κοινωνική Νομοτέλεια

Δ) Όλα τα παραπάνω δεν αναιρούν τις όποιες φυλετικές διαφορές ακόμα και στις εγκεφαλικές λειτουργίες.Πλην όμως αυτές οι όποιες διαφορές είναι ποσοτικού χαρακτήρα,προσδιορίζουν ίσως διαφορετικότητες στη συμπεριφορά ,αλλά δεν δίνουν στη λευκή φυλή καμιά διαφορά ποιοτικής κλίμακας ικανής να εξηγήσει από μόνη της την πολιτική,οικονομική και πολιτική της κυριαρχία στο κόσμο.


2)  Η θεωρία της φυλετικής Ανωτερότητας ήταν πάντα ένα πρόσχημα

Για λόγους χώρου θ αναφέρουμε μόνο δύο αλληλένδετες περιπτώσεις:της Γερμανίας και του Ισραήλ.

Α) Ντώυτσε ούμπερ άλλες Οι Αμερικανοί ήθελαν μια ισχυρή στρατιωτική Δύναμη να συντρίψει τη Σοβιετική Ένωση (οι ίδιοι δεν ήθελαν ν’ αναλάβουν παρόμοιο έργο).

Την βρήκαν στη θέση της ηττημένης στο Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο Γερμανίας. Οι Αμερικανοί όχι μόνο δεν επέμειναν σε πολεμικές αποζημιώσεις,αλλά έκαναν τα πάντα για να ενισχύσουν την Γερμανία να ξαναγίνει Μεγάλη Δύναμη. Ο Χίτλερ (που δεν ήταν Γερμανός–γενετιστές λένε,ότι κατάγεται από τους Άραβες του Αλγερίου) δεν είχε καμιά αντίρρηση να συντρίψει την Σοβιετική Ένωση με την στρατιωτική ισχύ της Γερμανίας.Οι πλουτοκράτες όμως της Γερμανίας (Κρουπ,φον Τύσσεν κλπ) τα κέρδη του Πολέμου τα ήθελαν για τον εαυτό τους (επισήμως για την Γερμανία)και όχι για τις ΗΠΑ.

Η Γερμανία σε κάποια στιγμή έπρεπε να σηκώσει κεφάλι απέναντι στους Αγγλοαμερικάνους και συγχρόνως να ενώσει την Ευρώπη υποτάσσοντας την Δυτική και εξοντώνοντας την Ανατολική. Διαμορφώθηκε επομένως μια φυλετική διαβάθμιση. Η Γερμανία πάνω απ’ όλους,μετά  έρχονται οι Δυτικοί ,μετά έρχονται οι Σλάβοι.Για το μεγάλο αυτό έργο χρειαζόταν ένα αντίπαλο δέος. Αυτό ήταν οι Μπολσεβίκοι και ένα μεγάλο θύμα και αυτό ήταν οι Εβραίοι.Οι Μπολσεβίκοι αποτέλεσαν το αντίπαλο δέος,γιατί αυτό που θα έπειθε όλα τα Δυτικά Κράτη να συνταχθούν με την Γερμανία.Οι Εβραίοι αποτέλεσαν το μεγάλο θύμα,γιατί ο Γερμανικός λαός τους μισούσε επειδή ήσαν τραπεζίτες -τοκογλύφοι. Όλη αυτή η ιεράρχηση μεταξύ αφεντάδων,υποταγμένων και εξοντωμένων μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο με την θεωρία της Ανωτερότητας της Γερμανικής φυλής.

Β) Ο περιούσιος λαός του Ισραήλ

Οι γενετιστές λένε,ότι γενετική ενότητα μεταξύ όλων των Εβραίων δεν υπάρχει ούτε για ίχνος.Κατά περιοχές υπάρχει κάποια χαλαρή ομοιογένεια. Η σημερινή εβραική γλώσσα είναι τεχνητό κατασκεύασμα στη βάση της Αρχαίας Εβραικής,που έπαψε να μιλιέται από τα χρόνια των διαδόχων του Μ.Αλέξανδρου.Η δήθεν παραμονή των Εβραίων Πατριαρχών (Αβραάμ,Ισαάκ και Ιακώβ)στην Γη Χαναάν είναι παραμύθι για να δικαιολογηθεί η Γη της Επαγγελίας που έταξε ο Θεός στους Εβραίους[Ποιός θεός των Εβραίων.Ο Ιεχωβά είναι μετάλλαξη του θεού Άδωνι των Φοινίκων].Για πρώτη φορά Εβραίοι εμφανίζονται στην Αίγυπτο,που τους κουβάλησαν οι Υξώς από τη Σαουδική Αραβία.Σε κάποια στιγμή (1200 πΧ) εξεγέρθηκαν και πέρασαν απέναντι στο Σινά (προφανώς από το Σουέζ). Εκεί γυρόφερναν 40 χρόνια γιατί φοβόντουσαν ν’ αντιμετωπίσουν τους Χαανανίτες.Τελικά το πήραν απόφαση να πολεμήσουν,τους νίκησαν , τους εξόντωσαν και πήραν την Γη της Επαγγελίας.

Οι Εβραίοι από την Παλαιστίνη εξαφανίστηκαν από την εποχή του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Τίτου το 70μ.Χ. Πώς βρέθηκαν στην Γερμανία είναι πρόβλημα:μάλλον πρόκειται για κάποια μετακίνηση φυλών του Καυκάσου.Υπέφεραν τα πάνδεινα επί Χίτλερ και όσοι έμειναν εφάρμοσαν σε σύγχρονη έκδοση τις μεθόδους του εναντίον των Παλαιστινίων