Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου για τον θάλαμο αποσυμπίεσης.(video)

1457

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Μανώλης Βόλος για τον θάλαμο αποσυμπίεσης.


Ο Μανώλης Βόλος δίνοντας απαντήσεις για τα όσα είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου σφουγγαράδων Μιχάλης Τρικοίλης και ένας δύτης που παρουσίασε συμπτώματα της νόσου των δυτών σχετικά με την λειτουργία του θαλάμου αποσυμπίεσης του Νοσοκομείου Καλύμνου, είπε ότι υπεύθυνος Ιατρός απουσιάζει σε άδεια. Για το λόγο αυτό έχει ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία του θαλάμου και έχουν ενημερωθεί όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι αρμόδιες υπηρεσίες .

Επίσης ανέφερε ότι το συμβάν με το δύτη που ισχυρίζεται ότι παρουσίασε συμπτώματα της νόσου των δυτών,θα διερευνηθεί καθόσν καμία εισαγωγή δεν έγινε στο Νοσοκομείο.

Δείτε τα όσα είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Μανώλης Βόλος στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr.

13-3-2019 Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου για τον θάλαμο αποσυμπίεσης


Τέλος να αναφέρουμε ότι με έγγραφο που παραθέτουμε παρακάτω το Νοσοκομείο Καλύμνου απαντά σε επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου για το Θαλάμο Υπερβαρικής Ιατρικής του νοσοκομείου