Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης από Κάλυμνο για τα εθνικά θέματα: Χρειάζεται υπευθυνότητα, σοβαρότητα, αποφασιστικότητα. (video)

1123

Στην Κάλυμνο τον τόπο καταγωγής του από πλευράς μητέρας, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 ο  Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης στα πλαίσια του εορτασμού της 71ης Επετείου Ενσωμάτωσης  της  Δωδεκανήσου με την Ελλάδα. 

Μιλώντας στο φακό  του kalymnos-news.gr αμέσως μετά την παρέλαση ο Μανώλης Χριστοδουλάκης δήλωσε μεταξύ άλλων :

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά παρακολουθήσαμε την νέα γενιά της πατρίδα μας στην παρέλαση για τον εορτασμό και να στείλουμε και από εδώ ένα μήνυμα ότι εμείς οι Δωδεκανήσιοι και οι Καλύμνιοι, οι ακρίτες μας είναι στο κέντρο της δικής μας πολιτικής μας προτεραιότητας.

Για τα εθνικά μας θέματα και τις προκλήσεις που δεχόμαστε αυτή την τελευταία περίοδο από την Τουρκία στέλνω από εδώ το μήνυμα ότι χρειάζεται υπευθυνότητα, σοβαρότητα, αποφασιστικότητα. Όπως δεν διεκδικούμε τίποτα από κανένα, ούτε μισό χιλιοστό από την εθνική μας  κυριαρχία δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Χρόνια πολλά σε όλους.

Επίσης απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Μπέττυ Μαίλλη για τις αναφορές που γίνονται από κυβερνητικούς βουλευτές για παρόμοιες με τις Πρέσπες διαπραγματεύσεις  για το Αιγαίο, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης είπε: έχουμε ζητήσει από την Κυβέρνηση όσο λιγότερο διαπραγματεύεται ,τόσο καλύτερα για τα εθνικά μας συμφέροντα. Μακριά η διαπραγμάτευση ,μακριά οι πρωτοβουλίες σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο δεν υπάρχουν ζητήματα ανοικτά ,υπερασπιζόμενοι τις θέσεις μας και τα εθνικά συμφέροντα με όλη μας τη δύναμη και την αποφασιστικότητα

Δείτε τα όσα είπε ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

7-3-2019 Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης για τα εθνικά θέματα