Ο Ιατρικός Σύλλογος για τη μη λειτουργία του Θαλάμου Υπερβαρικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο Καλύμνου

1170

Επιστολή προς τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Νοσοκομείου Καλύμνου έστειλε ο Ιατρικός σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου για τη μη λειτουργία του Θαλάμου Υπερβαρικής Ιατρικής εδώ και τρεις μήνες.

Στην επιστολή που κοινοποιείται στους -Αν. Υπουργό Ναυτιλίας-Βουλευτές Δωδεκανήσου -Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο -Διοικήτρια 2ης ΔΥΠΕ -Διοικήτρια Νοσοκ. Ρόδου-Δήμαρχο Καλύμνου-Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκ. Καλύμνου-Μέλη Ι.Σ.Ε.Κ. -ΜΜΕ, γίνεται αναφορά και για την κάλυψη της κενής θέσης του Πνευμονολόγου-Φυματιολόγου και την προκήρυξη μίας νέας θέσης επιμελητή Β’ με εξειδίκευση στο Θάλαμο Υπερβαρικής Ιατρικής

Δείτε τη αναφέρει η επιστολή  Θέμα: «Δυσλειτουργία Θαλάμου Υπερβαρικής Ιατρικής»

Αξιότιμε κ. Βόλο

   Όπως ήδη γνωρίζετε εδώ κι ένα τρίμηνο δεν λειτουργεί ο Θάλαμος Υπερβαρικής Ιατρικής του Νοσοκομείου Καλύμνου λόγω ελλείψεως οξυγόνου.

   Παρακαλούμε πολύ όπως άμεσα λυθεί αυτή η δυσλειτουργία.

   Από την αρχή του 2019 έχετε μετακινήσει με απόφαση σας εις το θάλαμο Υπερβαρικής Ιατρικής τον Διευθυντή Πνευμονολόγο-Φυματιολόγο, εξειδικευμένο εις το Θάλαμο Υπερβαρικής Ιατρικής κ. Αθανάσιο Λάμπου, χωρίς όμως να έχετε μεριμνήσει για την κάλυψη με προκήρυξη της θέσης του Πνευμονολόγου-Φυματιολόγου.

    Επίσης πρέπει να προκηρυχθεί άμεσα μία νέα θέση επιμελητή Β’ με εξειδίκευση στο Θάλαμο Υπερβαρικής Ιατρικής διότι το τμήμα δεν μπορεί να έχει πλήρη νόμιμη ιατρική κάλυψη όλο το 24ωρο. 

   Προσδοκούμε όπως έχουμε την απάντηση σας σύντομα.

Για τον Ι.Σ.Ε.Κ.,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΣ