Ποικιλία θαλασσινών για τη σαρακοστή στα Ιχθυοπωλεία της Καλύμνου (video)

1232

Η σαρακοστή μπήκε και όλα τα Ιχθυοπωλεία της Καλύμνου είναι έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών σε θαλασσινά για όλη τη σαρακοστή.

Σήμερα Καθαρά Δευτέρα και στους πάγκους υπήρχε αφθονία και ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Το έθιμο απαιτεί την Καθαρά Δευτέρα  στο τραπέζι μας, τη μυρωδιά και τη γεύση των θαλασσινών και όλα τα Ιχθυοπωλεία της Καλύμνου μέχρι και το μεσημέρι ήταν γεμάτα από κόσμο που αγόραζε διάφορα θαλασσινά  

Ο  φακός του kalymnos-news.gr σε μια περιήγηση την Κυριακή, σε 3 ιχθυοπωλεία της Καλύμνου, κατέγραψε τους γεμάτους από θαλασσινά πάγκους.

Στα ιχθυοπωλεία της Καλύμνου υπάρχουν τα πάντα. Ότι βγάζει η θάλασσα. Χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές ,γαρίδες ,αστακούς ,αχινούς ,φούσκε και σπινιάλο ποικιλία από οστρακοειδή, πορφύρες, κοχύλια, κυδώνια, αχινιούς, στρείδια ,γυαλιστερές, μύδια

Τα φρεσκότατα θαλασσινά που βγάζουν τα καλύμνικα καΐκια, σε συνδυασμό και με τα φρεσκοκατεψυγμένα που υπάρχουν πάντα στο εμπόριο. ,δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή του νησιού μας να βρεί τα πάντα.

Από πλευράς τιμών όπως  μας είπαν οι καταστηματάρχες, αλλά και από μία έρευνα που κάναμε, κινούνται σε προσιτές τιμές και σε κάποια είδη καλλίτερες από πέρσι.

 Δείτε το πανέμορφο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

10-3-2019 Ποικιλία θαλασσινών για τη σαρακοστή στα Ιχθυοπωλεία