Σύμφωνα με έγκυρες  πληροφορίες ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας αναλαμβάνει ως νέος γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στη θέση του Ιωάννη Γιαννέλη – Θεοδοσιάδη, που παραιτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες .

Σύμφωνα  με τις ίδιες πληροφορίες ο Καλύμνιος πολιτικός και  οικονομολόγος θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα εντός της εβδομάδας οπότε αναμένεται η σχετική απόφαση να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ.

Βιογραφικό του  Γιώργου Κασσάρα

ΚΑΣΣΑΡΑΣ Γεώργιος του Ιωάννη Οικονομολόγος-πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου.

Γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1950 στην Χώρα Καλύμνου Ν. Δωδεκανήσου.

Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής το 2010 με το ΠΑΣΟΚ. Στη Βουλή διετέλεσε μέλος στις Διαρκείς Επιτροπές Κοινωνικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων.

Τον Φεβρουάριο του 2012 καταψήφισε το δεύτερο μνημόνιο και διεγράφη από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ μαζί με 21 ακόμη βουλευτές με απόφαση του Γ. Παπανδρέου.

Στη συνέχεια με άλλους 7 από τους διαγραμμένους συνέστησαν το κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με Πρόεδρο τη Λούκα Κατσέλη και Πρόεδρο της Κ.Ο. τον Χάρη Καστανιδη.

Λοιπές Πολιτικές – Κοινωνικές Δραστηριότητες: Υποδιοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου, από το Μάρτιο έως το Δεκέμβριο του 2010.

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες “Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.” (2000-2002). Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες “Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.” (1997-2000) και Μέλος της Διοίκησης (1995-1997). Πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων (1997 – 1999). Πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών των Ν. Αχαΐας – Ηλείας – Κεφαλληνίας & Ζακύνθου (1984 – 1986). Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) από το 1986 έως σήμερα και επί σειρά ετών μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (Σ.τ.Α.). Διετέλεσε μέλος της Γραμματείας της Τομεακής Επιτροπής Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας της ΠΑΣΚ Εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομικών. Γραμματέας της Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ των Εργαζομένων στην Οικονομική Διοίκηση από το 2006 έως 2008. Το 2008 εξελέγη Μέλος της Διατομεακής Επιτροπής των Οργανώσεων εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ. Προσωπάρχης στο Υπουργείο Οικονομικών δύο φορές (1986-1989) και (1993-1996).

Στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών από το 1975 έως το 2009
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός