«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Μανώλης Νυστάζος μία εμβληματική μορφή του Εθελοντισμού στην Κάλυμνο.

3359

 Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019 ξημερώματα, ανάμεσα στα παιδιά και εγγόνια του ο Μανώλης Νυστάζος.

Γεννήθηκε στον Πειραιά στίς 5/12/1933 , παντρεμένος 53 χρόνια με την Καλλιόπη Μακρυλλού, με την οποία απέκτησε 4 εξαιρετικά  αγόρια.

Ο Μανώλης Νυστάζος  εργάστηκε στη ΔΕΗ ,απ’όπου και συνταξιοδοτήθηκε

 Υπήρξε άριστος και υποδειγματικός οικογενειάρχης.

 Αγαπητός στην Καλυμνιακή κοινωνία, κοινωνικός, ευγενικός, με το χαμόγελο στα χείλη, με πηγαίο χιούμορ, ανιδιοτελής, με πολλές γνώσεις, άνθρωπος με ιδέες,  άποψη και θέσεις.

Ο Μανώλης Νυστάζος υπήρξε μία εμβληματική μορφή του Εθελοντισμού στην Κάλυμνοαφιερώντας μεγάλο μέρος της ζωής του σ’αυτόν τον τομέα σε διάφορες μορφές του.

Πρωτεργάτης στον σύλλογο αιμοδοτών Καλύμνου, στον προσκοπισμό, στον συντονισμό των θρησκευτικών, πολιτιστικών εκδηλώσεων τελετών στο νησί μας και σε πολλά  άλλα

Ήταν ο άνθρωπος που με τη παρουσία του ως τελετάρχης στις Παρελάσεις, στις θρησκευτικές, πολιτιστικές  και άλλες εκδηλώσεις στην Κάλυμνο, με την άριστη γνώση του πρωτοκόλλου, αποτελούσε την εγγύηση για την υποδειγματική τάξη, την άριστη ροή της εκδήλωσης και τη σίγουρη επιτυχία της.

Η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα 29/4/2019, στον I.N Σωτήρος Χριστού στις 4.00 το απόγευμα.

Η οικογένεια του επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στον σύλλογο αιμοδοτών Καλύμνου 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός