“Πρωταπριλιάτικο ψέμα” η υποψηφιότητα της Μπέττυς Μαϊλλη

914

Με τίτλο «Την υποψηφιότητα της Μπέττυς Μαϊλλη με το συνδυασμό του ανακοίνωσε πριν λίγο ο Ι.Μαστροκούκος» το kalymnos-news.gr χθες Δευτέρα 1η Απριλίου 2019, τηρώντας το έθιμο της ημέρας παρουσίασε το δικό του πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα,  μέσα από την επικαιρότητα των ημερών ενόψει των εκλογών ,αφού οι ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων από τους υποψηφίους δημάρχους “πέφτουν βροχή” και απ’ότι φάνηκε από την αναγνωσιμότητα,τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που εισέπραξε τόσο η Μπέττυ Μαϊλλη όσο και το kalymnos-news.gr ,δείχνει ότι ήταν πετυχημένο και αρκετοί ήταν οι αναγνώστες μας που το πίστεψαν.

 Αν και η Μπέττυ Μαίλλη κατά καιρούς έχει δεχθεί προτάσεις τόσο σε βουλευτικές εκλογές όσο και σε εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ,η ίδια ευγενικά πάντα τις αρνείται παραμένοντας στις επάλξεις τςη δημοσιογραφίας.

 Καλό μήνα λοιπόν με την Μπέττυ Μαϊλλη να συνεχίζει το δημοσιογραφικό της έργο για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση μέσα από το kalymnos-news.gr και την τηλεοπτική εκπομπή «Εν Καλύμνω τώρα..» που προβάλλεται καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός