Στο πλαίσιο της άσκησης «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019», πλοία του Πολεμικού Ναυτικού κατέπλευσαν  σε λιμένες νησιών του Αιγαίου Πελάγους, συμμετέχοντας  σε εκδηλώσεις, που διοργανώνονται υπό το συντονισμό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, με τον τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος» προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί.

Ήδη σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στην Κάλυμνο έχει καταπλεύσει η Φρεγάτα του ΠΝ  F 462 “Κουντουριώτης”και  από τις 12.00 έως 20.00 δεχόταν επισκέψεις πολιτών.

Οι επισκέψεις κοινού θα συνεχιστούν και αύριο  Κυριακή 9 Ιουνίου από 11.00π.μ. έως τον απόπλου.

Επίσης αύριο Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 11.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου από τον κυβερνήτη του Πολεμικού Πλοίου «Κουντουριώτης» στο Κεντρικό Ηρώο στην πλατεία Καλύμνου.

Σήμερα μεσημέρι επίσκεψη στην Φρεγάτα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ» πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής και ο αντιδήμαρχος Μικές Ρήγας.

Ο φακός του kalymnos-news.gr ήταν εκεί και κατέγραψε όμορφα στιγμιότυπα τόσο από την επίσκεψη του Δημάρχου και την υποδοχή του από τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα,  όσο και από την επίσκεψη του κοινού και την ξενάγηση του.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

8-6-2019 Επίσκεψη του Δημάρχου και πολιτών στην Φρεγάτα του ΠΝ «Κουντουριώτης»Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός